(Poistunut julkaisusta)

VARAOSAINSINÖÖRI, TUOTTEIDEN HANKINTATIEDON HALLINTAAN
TVO

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018

Haemme Olkiluotoon

VARAOSAINSINÖÖRIÄ, TUOTTEIDEN HANKINTATIEDON HALLINTAAN

Oletko sinä uusi hankintatiimimme ammattilainen? Tarjoamme näköalapaikan ydinvoima-alan monimuotoisiin tehtäviin ja mahdollisuuden toimia hankinnan asiantuntijana ainutlaatuisessa toimintaympäristössä. Tämä työpaikka on sinulle, joka uskot hallitsevasi laajojen tuotemäärien ja nimikkeiden hankintaan liittyviä tietoja, toimit sujuvasti digitaalisten työkalujen ja järjestelmien kanssa sekä pystyt käsittelemään tuotteiden teknistä tietoa ja osaat tunnistaa niistä tuotteiden hankinnan kannalta olennaiset asiat.

Tehtävänäsi varaosainsinöörinä on tukea varaosien hankintaa teknisellä osaamisellasi, koordinoida ja osallistua tuotetiedon asiantuntijana varaosiin ja varaosanimikkeistöön liittyviin kehitystöihin ja projekteihin, sekä toimia mukana varaosahankinnoissa.

Arvostamme teknistä kokemus- ja koulutustaustaasi sekä erityisesti sitä, että omaat palavan halun itsesi kehittämiselle ja uuden oppimiselle. Koulutustaustaltasi voit olla esim. konetekniikan diplomi-insinööri tai insinööri.

Sinun ei tarvitse olla valmis ydinvoima-alan tai hankinnan asiantuntija, meillä voit kehittyä sellaiseksi. Meillä pääset mukaan energia-alan edelläkävijöiden joukkoon ja olet osa nuorekasta ja osaavaa hankintatiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Jukka Kaisjoki, puh. 040 538 3024 ja osaamiskeskuspäällikkö Jani Virtanen, puh. 041 431 7659.

Kiinnostuitko?
Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 18.5.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!