(Poistunut julkaisusta)

Varaosainsinööri, konetekniikka
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Työnkuvasi

Haemme Loviisan voimalaitokselle varaosainsinööriä varmistamaan koneteknisten laitteiden varaosien saatavuutta luotettavan sähköntuotannon turvaamiseksi. Työnkuvasi tulee koostumaan pääasiassa varaosatietojen hallinnasta, varaosien hankinnasta ja teknologisen ikääntymisen seurannasta. Työssä on myös mahdollista osallistua vuosihuoltojen aikana erilaisiin työnjohto tai projektitehtäviin. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen energia-alalla. Työssäsi saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi jatkuvasti kehittyvässä luotettavuuden hallinnan tiimissä. Pääset kehittämään varaosahallinnan toimintaa ja saat kattavan perehdytyksen ydinvoimateollisuuden toimintatapoihin. 

 

Odotamme sinulta

Positiivista asennetta ja aktiivista otetta työhön. Rohkeutta ja kykyä työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Olet pitkäjännitteinen ja kykenet tekemään myös aikaa vievät tehtävät laadukkaasti loppuun asti.

Tehtävässä menestyminen vaatii soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa, sekä hyvää suomen kielen taitoa ja kohtuullista englanninkielen osaamista.  Arvostamme kokemusta soveltuvista tehtävistä teollisuusympäristössä, sekä tuntemusta koneteknisistä laitteista. Myös aiempi kokemus hankintatehtävistä edesauttaa menestymistä tehtävässä. 

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 30.9.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa luotettavuudenhallinnan päällikkö Esko Luukkonen: +358 10 455 3452 tai esko.luukkonen@fortum.com.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä sekä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.