(Poistunut julkaisusta)

Varaosainsinööri Etteplanille Turkuun
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Etteplan on vuonna 1983 perustettu suunnittelutoimisto, joka tarjoaa näköalapaikkoja kansainväliseen teollisuuteen. He ovat Suomen suurin ja yksi Pohjoismaiden suurimmista työnantajaista teknisen suunnittelun, teknisen dokumentoinnin, sulautettujen järjestelmien sekä IoT:n (esineiden internet) työnantaja. Etteplanilta löytyy monipuolinen ja syvällinen osaaminen suunnittelualueista ja -menetelmistä, asiakastoimialoista ja teknologioista. Yritys tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä kasvavassa työyhteisössä, yli 20 paikkakunnalla eri puolella Suomea.

Etsimme nyt Etteplanille varaosainsinööriä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työskentelet heidän dokumentaatiotiimissään, joka palvelee maailman johtavia kone- ja laitevalmistajia. Olemme kiinnostuneita erityisosaamisestasi, näkemyksistäsi, innovatiivisuudestasi ja teknisestä nerokkuudestasi.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on sopiva tekninen koulutus (esim. insinööri) sekä kokemusta varaosatiedon- tai nimikkeidenhallinnasta. Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat ja olet nopea omaksumaan uusia järjestelmiä. Product Data Management- tai varaosajärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi. Varaosainsinöörin tehtävässäsi koostat asiakkaamme tuoteinformaatiosta varaosajulkaisuita ja -sovelluksia. Haet aktiivisesti tietoa ja muokkaat sitä tehokkaasti käyttötarkoitukseen sopivaksi. Lisäksi tarkkuus yksityiskohtien kanssa, oma-aloitteisuus, järjestelmällisyys sekä positiivinen ja asiakaslähtöinen asenne ovat eduksi tehtävässä menestymiseen. Sujuva suomen ja englannin kielen katsotaan eduksi.

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi haasteellisten työtehtävien parissa. Tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, kilpailukykyiset edut ja ison yrityksen kokonaisvaltaisen tuen. Etteplanilla on rento yrityskulttuuri, jossa tehdään töitä yhdessä kunnianhimoisesti ammattimaisella asenteella. Pääset olemaan mukana luomassa teknisen dokumentoinnin ratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa.

Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.12.2019, sillä aloitamme haastattelut saman tien. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.