(Poistunut julkaisusta)

Varaosainsinööri Etteplanille Turkuun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Etteplan on yli 3.000 asiantuntijan kehittyvä globaali insinööritalo, joka haluaa muuttaa maailmaa suunnittelulla. Uskomme, että tulevaisuuden tekniset haasteet edellyttävät erilaista, jäsennellympää ja fokusoituneempaa otetta. Meillä on syvällistä näkemystä eri aloilta, ja sovellamme uudenlaista ajattelua kolmella palvelualueella: suunnittelu, sulautetut järjestelmät ja IoT sekä tekninen dokumentointi. Henkilöstömme asiantuntemus ja palvelutuotteemme kattavat asiakkaiden tuotteiden koko elinkaaren. Meillä on yli 50 toimipistettä Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa, joten toimintamme on aidosti globaalia. Virtuaaliset asiantuntijatiimimme tarjoavat monia mahdollisuuksia niille, jotka suhtautuvat intohimoisesti uuden oppimiseen ja tiedonjakamiseen.

 

Etsimme nyt asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen varaosainsinööriä. Työskentelet heidän dokumentaatiotiimissään, joka palvelee maailman johtavia kone- ja laitevalmistajia. Olemme kiinnostuneita erityisosaamisestasi, näkemyksistäsi, innovatiivisuudestasi ja teknisestä nerokkuudestasi.

 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on sopiva tekninen koulutus (esim. insinööri) sekä kokemusta varaosatiedon- tai nimikkeidenhallinnasta. Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat ja olet nopea omaksumaan uusia järjestelmiä. Product Data Management- tai varaosajärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi. Varaosainsinöörin tehtävässäsi koostat asiakkaamme tuoteinformaatiosta varaosajulkaisuita ja -sovelluksia. Haet aktiivisesti tietoa ja muokkaat sitä tehokkaasti käyttötarkoitukseen sopivaksi. Lisäksi tarkkuus yksityiskohtien kanssa, oma-aloitteisuus, järjestelmällisyys sekä positiivinen ja asiakaslähtöinen asenne ovat eduksi tehtävässä menestymiseen. Sujuva suomen ja englannin kielen katsotaan eduksi.Etteplanilla sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi haasteellisten työtehtävien parissa. Tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, kilpailukykyiset edut ja ison yrityksen kokonaisvaltaisen tuen. Etteplanilla on rento yrityskulttuuri, jossa tehdään töitä yhdessä kunnianhimoisesti ammattimaisella asenteella. Pääset olemaan mukana luomassa teknisen dokumentoinnin ratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa!

 

Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.5.2019, sillä aloitamme haastattelut saman tien. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.