(Poistunut julkaisusta)

Varaosa-insinööri, Andritz Oy
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2018

Haemme varaosa-insinööriä ANDRITZ Oy:n Kraft and Paper Mill Services -divisioonan monipuoliseen työtehtävään VARKAUTEEN. 

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 200. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Varaosa-insinööri toimii tehtävissään sooda- ja voimalaitoskattiloiden sekä haihduttamojen varaosien myynti- ja projektointityössä.

Edellytämme tekijältä työhön soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. AMK-insinööri) sekä vähintään perusteiden ymmärtämistä painelaitteiden suunnittelusta ja valmistuksesta.

Työssäsi hoidat oman alueesi varaosien myyntiä ja kommunikoit oman organisaatiosi eri osa-alueiden (esim. suunnittelu) lisäksi myös suoraan asiakkaiden kanssa, joten sujuvat yhteistyötaidot ja englannin kielen hallinta on välttämättömiä tehtävän hoitamisen kannalta.

Työ on itsenäistä ja nopea tempoista työtä, tarjouksia voi olla meneillään useampiakin yhtä aikaa, jolloin oman työn organisoiminen korostuu. Sinulla on työssäsi kuitenkin taustalla tiimin tuki ja tehtäviin perehdytetään, joten sinun ei tarvitse hallita kaikkea jo valmiiksi.
Pääsääntöisesti työtä tehdään konttorilta käsin, mutta tekijän on oltava valmis myös matkustamaan tarvittaessa sekä kotimaassa että ulkomailla.

ANDRITZ Oy:n varaosa-insinöörin tehtävässä saat mahdollisuuden kehittää itseäsi vastuullisessa ja mielenkiintoisessa työssä, jossa pääset hoitamaan tehtäviä monipuolisesti. Tarjoamme vakituisen työsuhteen hyvässä ja ajanmukaisessa työympäristössä työsuhde-etuineen. Yrityksen työntekijänä sinulla on taustalla tiimin tuki ja apu sekä näköalapaikka maailmanlaajuisessa organisaatiossa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaisesti.

Kysy rohkeasti tehtävään liittyviä lisätietoja RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Jouni Korhoselta, p. 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.