(Poistunut julkaisusta)

Varamestari Joutsenoon
Kemira

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Kemira on globaali kemianyhtiö, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä käyttävillä teollisuudenaloilla. Tarjoamme asiantuntemusta, sovellusosaamista ja kemikaaleja, jotka parantavat asiakkaidemme lopputuotteen laatua sekä prosessi- ja resurssitehokkuutta. Tarjoamme työympäristön, jossa voit hyödyntää osaamistasi ja työlläsi on merkitystä. Jos haluat vaikuttaa, innovoida ja nähdä työsi tuloksia kansainvälisessä, alan johtavassa yrityksessä, Kemira on sinua varten.

Haemme nyt varamestaria Joutsenon toimipaikan tuotanto-organisaatioon. Varamestarin toimeen kuuluu tukea tuotanto-organisaatiota tekemällä tuotannollisia selvityksiä, projekteja ja analyysejä sekä tarpeen mukaan tuurata sekä päivä- että vuoromestareita. Lisäksi kunnossapitotöiden ja seisokkien suunnittelu kuuluu varamestarin tehtäviin tilanteen mukaan. Työaikamuotosi vaihtelee normaalin päivätyön ja vuorotyön välillä. Vuorotyössä työvuorot ovat 12 tunnin mittaisia. Vuorotyön määrä on riippuvainen vuoromestareiden tuuraustarpeista.

Etsimme oma-aloitteista henkilöä, joka omalla persoonallaan ja panoksellaan tuo lisäarvoa meidän joukkueeseemme. Kemiran Joutsenon tehtaalla valmistetaan kemikaaleja paperi- ja selluteollisuuden tarpeisiin. Toimipaikalla työskentelee kaikkiaan noin 80 henkilöä Kemiran palveluksessa.

Tarvitset:  

  • Soveltuvan tutkinnon (teknikko, tekniikan erikoisammattitutkinto tai AMK-insinööri) tekniseltä alalta sekä useamman vuoden kokemuksen esimiestehtävistä teollisuudessa.
  • Ongelmanratkaisutaitoja sekä paineensietokykyä.
  • Energisyyttä, joukkuepelitaitoja sekä tahtoa saattaa asiat päätökseen.
  • Johtamis- ja esimiestaitoja.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta elämään.

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja haastavan työn turvallisessa työmpäristössä.
  • Upeita ja osaavia työkavereita sekä toimipaikalla että koko yhtiössä.
  • Laadukkaat ja toimivat työkalut sekä viihtyisän työympäristön.
  • Kilpailukykyisen kompensaatiopaketin sekä muut Kemiran edut.
  • Työn globaalissa suomalaisessa yhtiössä, joka on sitoutunut innovaatioihin, huolehtii ihmisistä ja ympäristöstä sekä on sitoutunut asiakkaiden menestykseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Matti Vuokko, p. 040 749 9520, arkisin 10 - 14.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 11.12.2019 mennessä osoitteessa www.kemira.com -> Careers -> All Open Positions  -osion kautta. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.