(Poistunut julkaisusta)

Varainhoitaja/Asiakkuusasiantuntija- tai päällikkö
OP Länsi-Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

OP Länsi-Suomi on OP Ryhmään kuuluva alueellinen pankki. Pankkitoimintamme volyymi on reilut viisi miljardia euroa. Palvelemme 200 työntekijän voimin yli 135.000 asiakasta Rauman, Porin ja Kankaanpään alueilla. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme paras yhdistelmä kohtaamisia niin digitaalisesti kuin kasvotusten.

 

Haemme nyt vahvistukseksi Raumalle Varainhoidon ammattilaisia

 

Seuraatko intohimoisesti sijoitusmarkkinoita ja haluatko oppia lisää samanhenkisiltä ammattilaisilta? Nautitko asiakaskohtaamisista sekä ratkaisujen löytämisestä hoitaaksesi ja kasvattaaksesi asiakkaidemme varallisuutta?

Tule joukkoomme OP Private tai Premium -tiimiin, joissa keskitymme asiakkaiden vaativaan, yksilölliseen varainhoitoon. Edellytämme sinulta intoa ja taitoa tehdä tulosta sekä kykyä tiimityöhön.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja näyttöjä laadukkaasta varallisuudenhoidosta. Työskentelet itsenäisesti ja myynnillisesti sekä koet muutokset positiivisina mahdollisuuksina. Viestit selkeästi ja vakuuttavasti kaikissa palvelukanavissamme.

Tarjoamme kiinnostavan ja haasteellisen työn, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä päästä osaksi menestyksekästä tiimiämme.

 

Kiinnostuitko? 

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen https://www.op-careers.fi -sivuston kautta viimeistään 2.11.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, joten toimithan nopeasti.

Tarkempia tietoja tehtävästä: OP Private -johtaja Juha Riippa, p. 044 714 1851 tai asiakkuusjohtaja Hanna Vähä-Pesola, p. 044 714 1487.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 140 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.