(Poistunut julkaisusta)

Varainhoitaja
Oulun Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Innostut aidosti ylivertaisen asiakaskokemuksen luomisesta. Tehtävässäsi vastaat laadukkaasta varallisuudenhoidosta nykyisille ja tuleville asiakkaillesi. Lisäksi huolehdit yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa siitä, että asiakkaittesi pankki-, vakuutus- ja lakiasiat sekä digitaaliset palvelut ovat esimerkillisellä tasolla. Osallistut jatkuvaan palvelumme kehittämiseen ja kehität myös omaa osaamistasi asiakkaidemme hyväksi. Tuot omalla läsnäolollasi tiimiisi positiivista tekemisen energiaa.

Olet kokenut varallisuudenhoidon ammattilainen. Innostut työstäsi. Sinulla on tehtävään soveltuva pohjakoulutus sekä APV2 tutkinto tai valmius sen suorittamiseen lähitulevaisuudessa. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kyky herättää luottamusta asiakkaissa. Suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin tapoihin viestiä ja palvella asiakkaita. Osaat huomioida työssäsi sääntelyn tuomat vaatimukset positiivisella tavalla. Käytät sujuvasti sosiaalisen median kanavia.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, osaavan ja kannustavan tiimin tuen sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä asiakkaittemme kanssa heille tärkeissä asioissa. Tehtävän OP-luokka on 5.

Hae tehtävää lähettämällä hakemus ja cv oheisen hakunapin kautta viimeistään 17.1.2020 klo 16.00.