(Poistunut julkaisusta)

Varainhoitaja
Tampereen Seudun Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

OP Tampere tarjoaa yksilöllistä OP Private -varallisuudenhoito- ja pankkipalvelua koko Pirkanmaan alueella, ja kasvumme myötä haemme ammattilaistemme joukkoon

OP Private varainhoitajaa

Varainhoitajana vastaat oman, nimetyn asiakassalkkusi asiakkuuksien pitkäjänteisestä kehittämisestä ja kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Vastaat myös omalla panoksellasi uusien Private-asiakkaiden hankinnasta ja tarjoat palveluitamme ja ratkaisujamme laaja-alaisesti asiakkaan sijoitusvarallisuuden hoitoon. Takaat asiakkaalle kokonaisvaltaisen ratkaisun ja erinomaisen palvelukokemuksen aktiivisella ja ratkaisukeskeisellä otteellasi sekä yhteistyöllä kollegojesi kanssa.

Tehtävässä menestymisen eväät

Olet etsimämme finanssialan ammattilainen, mikäli sinulla on useamman vuoden kokemus varallisuudenhoidon tehtävistä sekä motivaatiota edelleen kehittää ammattitaitoasi. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava sekä APV2-sijoitusneuvojan tutkinto tai mahdollisuus suorittaa se lähitulevaisuudessa.

Toimit määrätietoisesti ja itsenäisesti saavuttaen sinulle asetetut tavoitteet. Sinusta huokuu ammattiylpeys ja motivaatio löytää asiakkaalle oikeat ratkaisut, ja olet taitava vuorovaikutus- ja esiintymistilanteissa. Kun omaat vielä positiivisen ja innostuneen asenteen, solahdat hyvin osaksi iloista, yhteistyöhaluista ja osaavaa työyhteisöämme.

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden osaavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden kehittää finanssialan ammattitaitoasi voimakkaasti kehittyvässä ympäristössä. Tärkein päämäärämme on ratkaista asiakkaidemme tarpeet laadukkaasti ja kattavasti varmistaen asiakkaan tyytyväisyyden. Henkilöstötyytyväisyytemme on tutkimustenkin mukaan korkea, ja saatkin tässä tehtävässä ympärillesi innostavan ja kannustavan tiimin sekä ammattilaisten tuen. Monipuolisten henkilöstöetujemme lisäksi pystymme isona ja kehitysmyönteisenä talona tarjoamaan kehittymisellesi monia mahdollisuuksia.

Tästä eteenpäin

Haluatko tietää lisää tehtävistä tai meistä? OP Private johtaja Henri Nyberg vastaa mielellään kysymyksiisi. Henrin tavoitat 27.11. kello 15-16 ja 29.11. kello 14-15, puh. 040 524 6874.

Jos onnistuimme jo vakuuttamaan sinut, lähetä hakemuksesi urasivustomme kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 4.12. – tutustumme hakijoihin jo hakuaikana.