(Poistunut julkaisusta)

Varainhoitaja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

OP Etelä-Karjala on OP Ryhmään kuuluva, Etelä-Karjalassa toimiva maakunnan johtava pankki. Palvelemme yli 80 000 asiakasta yli 120 ammattilaisen voimin. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä. OP olemme me. Tervetuloa mukaan!

 

 

Etsimme OP Private palveluihimme

 

VARAINHOITAJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen. Vastaat OP Private palvelun sinulle nimetystä asiakassalkusta ja osallistut jatkuvaan palvelumme kehittämiseen. Tehtävässäsi vastaat asiakkaittesi laadukkaasta varallisuudenhoidosta ja haluat tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Huolehdit muiden asiantuntijoidemme kanssa siitä että asiakkaillasi on käytössään parhaat pankki- , vakuutus- ja digitaaliset palvelut. Sinulla on kokemusta vaativasta asiakkuuksien hoidosta ja näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä sekä tehtävään soveltuva koulutus ja APV2-tutkinto tai valmius sen suorittamiseen.

Teet aktiivista myyntityötä saavuttaaksesi tavoitteet. Sinulla on hyvä paineensietokyky sekä ajankäytön hallinta. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on valmiutta liikkua koko OP Etelä-Karjalan alueella.

Omaat hyvät organisointi- sekä ongelmaratkaisutaidot ja olet muutoskykyinen alati muuttuvassa markkinatilanteessa. Olet tiimityöskentelijä ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot .

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, kannustavan työyhteisöntuen sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa pankinjohtaja Petri Lankinen puh. 010 258 5802.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen OP Careers-sivuston kautta 15.10.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten olethan heti yhteydessä mikäli koet tehtävän kiinnostavaksi.

 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.