(Poistunut julkaisusta)

Varainhoitaja
Lounaismaan Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Lounaismaan Osuuspankki on Forssan, Salon ja Someron alueella toimiva talousalueen johtava pankki. Konsernissamme työskentelee 170 rahoitus-, vakuutus- ja kiinteistöpalveluiden ammattilaista. Asiakaskuntamme koostuu n. 80.000 henkilö- ja yritysasiakkaasta. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki finanssialan palvelut. Lounaismaan Osuuspankin pankkiliiketoiminnan määrä on n. 3 miljardia euroa ja kannattavuus ja vakavaraisuus ovat erinomaisessa kunnossa. Olemme osa valtakunnallista OP Ryhmää.

Etsimme nyt OP Private -palveluihimme 

VARAINHOITAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Vastaat OP Private -palvelun sinulle nimetystä asiakassalkusta ja osallistut jatkuvaan palvelumme kehittämiseen. Tehtävässäsi vastaat asiakkaittesi laadukkaasta varallisuudenhoidosta ja haluat tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Huolehdit muiden asiantuntijoidemme kanssa siitä, että asiakkaillasi on käytössään parhaat pankki-, vakuutus- ja digitaaliset palvelut. Sinulla on kokemusta vaativasta asiakkuuksien hoidosta ja näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä sekä tehtävään soveltuva koulutus ja APV2-tutkinto tai valmius sen suorittamiseen.

Teet aktiivista myyntityötä saavuttaaksesi sinulle asetetut tavoitteet. Sinulla on hyvä paineensietokyky sekä ajankäytön hallinta. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on valmiutta liikkua asiakkaidemme luona koko OP Lounaismaan alueella. 

Omaat hyvät organisointi- sekä ongelmaratkaisutaidot ja olet muutoskykyinen alati muuttuvassa markkinatilanteessa. Olet tiimityöskentelijä, sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot eivätkä esiintymistilanteetkaan ole vieraita sinulle.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, kannustavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen.
Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Juha Lindman, puh. 040 631 9060 tai pankinjohtaja Jukka Tuominen, puh. 044 770 1399.  

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen OP:n Uramahdollisuudet-sivuston (op-careers.fi) kautta 30.8.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten olethan heti yhteydessä ja lähetät hakemuksen, mikäli koet tehtävän kiinnostavaksi.