(Poistunut julkaisusta)

Varainhoitaja
Kainuun Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Kainuun Osuuspankki on OP Ryhmään kuuluva aluepankki ja talousalueen johtava paikallinen finanssiyritys. Konttorimme sijaitsevat Kajaanissa, Sotkamossa, Hyrynsalmella ja Vaalassa. Pankissamme työskentelee n. 50 pankki- ja varallisuudenhoito- ja vakuutusalan ammattilaista.

Haemme OP Private –yksikköömme asiakasvastuullista

VARAINHOITAJAA

Vastaat OP Private -palvelun sinulle nimetystä asiakassalkusta ja osallistut jatkuvaan palvelumme kehittämiseen. Tehtävässäsi vastaat asiakkaittesi laadukkaasta varallisuudenhoidosta ja haluat tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Huolehdit muiden asiantuntijoidemme kanssa siitä, että asiakkaillasi on käytössään parhaat pankki-, vakuutus- ja digitaaliset palvelut. Olet kokenut varallisuudenhoidon ammattilainen. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja APV2-tutkinto tai valmius sen suorittamiseen.

Teet aktiivista myyntityötä saavuttaaksesi sinulle asetetut tavoitteet. Sinulla on hyvä paineensietokyky, ajankäytön hallinta sekä erinomaiset vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaidot. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on valmiutta liikkua asiakkaidemme luona koko Kainuun alueella.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, kannustavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa pankinjohtaja Hanna Wallenberg 10.6. klo 12-17 ja 14.6. klo 10-12, P. 0407329747 tai hanna.wallenberg(at)op.fi.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi OP:n Uramahdollisuudet-sivuston (op-careers.fi) kautta 16.6.2019 mennessä.