Varainhoitaja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Helsingin Seudun Osuuspankki on OP Ryhmän suurin vähittäispankki ja kasvaa vahvasti pääkaupunkiseudun talouskasvun imussa. Haluamme olla johtava ja vetovoimaisin finanssipalveluiden tarjoaja pääkaupunkiseudulla vuonna 2025. Asiakkaita meillä on lähes 400 000, joista yritysasiakkaita lähes 30 000. Palvelemme asiakkaitamme yli 600 pankki- ja vakuutusalan ammattilaisen voimin. Toimintamme perustuu meille tärkeisiin arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.

Haemme OP Helsinkiin Private- ja varallisuudenhoitoasiakkuudet -liiketoiminnon Private, henkilöasiakkuudet -yksikköön vakituiseen työsuhteeseen kolmea

Varainhoitajaa

OP Helsinki Private -palvelussa asiakkaalle tarjotaan kokonaisvaltaista ja yksilöllistä palvelua niin OP Ryhmän kuin myös sen ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden tuote- ja palvelutarjooman kautta. Vastaat asiakassalkussasi olevien Private-asiakkaiden asiakassuhteen hoidosta ja sijoitusratkaisujen myynnistä sekä uusien asiakkaiden vastaanottamisesta ja hoitamisesta. Asiakkaasi ovat pääosin henkilöasiakkaita, mutta voivat olla myös yritys- ja yhteisöasiakkaita. Kohtaat asiakkaita eri kanavissa, niin kasvotusten, puhelimessa, verkon kautta ja somessa. Tehtävääsi myös kuuluu kouluttamista ja esiintymistä sekä osallistumista Private-palveluiden kehitystehtäviin.

Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemusta asiakassalkun hoitamisesta ja tunnet sijoitusmarkkinaa laaja-alaisesti. Olet myynnillinen verkostoituja, joka omaa laaja-alaisen kokemuksen ratkaisumyynnistä. Sinulla on kokemusta vaativasta asiakkuuksien hoidosta ja näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä. Sinulla on hyvät organisointi- sekä ongelmaratkaisutaidot ja olet muutoskykyinen alati muuttuvassa markkinatilanteessa. Olet tiimityöskentelijä, sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot eivätkä esiintymistilanteetkaan ole vieraita sinulle. Mahdollinen yrittäjähenkisyys on suureksi avuksi oman asiakassalkun hoidossa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, näyttöjä jatkuvasta oppimisesta ja APV1-tutkinto suoritettuna. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä luomaan toimialan parasta asiakaskokemusta ja vaikuttaa satojentuhansien asiakkaiden pankkiasioinnin sujuvuuteen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvun mahdollisuudet tarjoavassa toimintaympäristössä. Pääset mukaan aktiiviseen työyhteisöön ja saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi menestyvässä pankissa. Hyvästä työstä palkitsee mittava henkilöstöetu- ja palkitsemiskokonaisuus sekä OP Ryhmän uramahdollisuudet.

Lisätietoja

Haluatko tietää lisää tehtävästä tai meistä? Pankinjohtaja Tarja Väisänen vastaa mielellään kysymyksiisi to 9.5. ja pe 10.5 numerosta 050-549 49 24 tai tarja.vaisanen(at)op.fi. Jos onnistuimme jo vakuuttamaan sinut, kerro itsestäsi urasivustomme kautta viimeistään 26.5.2019 mennessä. Älä suotta jätä hakemistasi viimeiseen päivään, sillä viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuajan kuluessa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. Tämän lisäksi valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268306
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki