(Poistunut julkaisusta)

Varainhoitaja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Etelä-Hämeen Osuuspankki on OP Ryhmään kuuluva alueosuuspankki. Pankillamme on lähes 90 000 asiakasta ja meillä työskentelee n. 130 henkilöä. Toimipisteemme sijaitsevat Hattulassa, Hämeenlinnassa, Lopella ja Riihimäellä. Toimintamme henkilöasiakkaita ja yrityksiä palvelevana paikkakunnan suurimpana pankkina on menestyksellistä ja tarjoamme monenlaisia uramahdollisuuksia alasta kiinnostuneille.

Varainhoitaja

Haemme varallisuudenhoitopalvelut –yksikköömme Varainhoitajaa vastaamaan OP Private -palvelun nykyisistä sinulle nimetyistä asiakkaista, sekä tekemään uusasiakashankintaa.

Tehtävässäsi vastaat asiakkaittesi palveluista kokonaisvaltaisesti, myyt varallisuudenhoidon tuotteita laaja-alaisesti ja toteutat asiakkaillesi parhaat finanssipalvelut yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Osallistut asiakastilaisuuksien järjestämiseen ja varallisuudenhoitopalveluidemme kehittämiseen.

Oikean osaajan tunnusmerkit

Olet kokenut varallisuudenhoidon ammattilainen, sinulla on tehtävään soveltuva pohjakoulutus sekä APV2-sijoitusneuvojan tutkinto tai valmius sen suorittamiseen lähitulevaisuudessa. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta ja seuraat markkinaa, kilpailijoita ja asiakkaidemme käyttäytymistä. Pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiimme tarjoten heille parhaita ratkaisuja, rakentaen luottamusta ja tuottaen hyvää asiakaskokemusta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet sosiaalinen verkostoituja, joka pystyy osaamisellaan vaikuttamaan kuulijaansa. Tuot omalla läsnäolollasi tiimiisi positiivista energiaa.

Tästä eteenpäin

Haluatko tietää lisää tehtävästä tai meistä? Sijoitusjohtaja Leena Huhtala vastaa mielellään kysymyksiisi. Leenan tavoitat 24.5. klo 11 – 12 tai 29.5. klo 14 – 15 numerosta 050 344 1884. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 8.6.2018 mennessä OPn uramahdollisuudet -sivuston kautta. Ethän jätä hakemista viime hetkeen, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.