(Poistunut julkaisusta)

Varainhoitaja
Keski-Uudenmaan OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

OP-Private Keski-Uusimaa on vaativimmille sijoitusasiakkaillemme suunnattu omaisuudenhoito- ja pankkipalvelukokonaisuus.

Haemme OP-Private -yksikköömme asiakasvastuullista

Varainhoitajaa

Oikean osaajan tunnusmerkit

Innostut aidosti ylivertaisen asiakaskokemuksen luomisesta. Tehtävässäsi vastaat asiakkaittesi laadukkaasta varallisuudenhoidosta. Lisäksi huolehdit yhdessä asiakkuustiimin kanssa siitä, että asiakkaittesi pankki- ja vakuutus- sekä digitaaliset palvelut ovat esimerkillisellä tasolla. Osallistut uusasiakashankintaan ja jatkuvaan palvelumme kehittämiseen. Tuot omalla läsnäolollasi tiimiisi positiivista energiaa.

Olet kokenut varallisuudenhoidon ammattilainen. Sinulla on tehtävään soveltuva pohjakoulutus sekä APV2 tutkinto tai valmius sen suorittamiseen lähitulevaisuudessa. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kyky herättää luottamusta asiakkaissa. Suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin tapoihin viestiä ja palvella asiakkaita. Osaat huomioida työssäsi sääntelyn tuomat vaatimukset, niistä kuitenkaan kangistumatta.

Käytät sujuvasti sosiaalisen median kanavia. Katsot eteenpäin ja kehität omaa osaamistasi asiakkaittesi hyväksi.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, osaavan ja kannustavan tiimin tuen sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä vaativimpien asiakkaittemme kanssa.

Tästä eteenpäin

Haluatko tietää lisää meistä tai tehtävästä? Myyntijohtaja Minna Hälvä vastaa mielellään kysymyksiisi. Minnan tavoitat numerosta 010 254 2920.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 21.5.2018 mennessä OPn Uramahdollisuudet -sivuston kautta.

Ethän jätä hakemista viime hetkeen, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.