(Poistunut julkaisusta)

Varainhoitaja / sijoituspäällikkö
Etelä-Pohjanmaan OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

OP Private Etelä-Pohjanmaa on vaativimmille sijoitusasiakkaillemme suunnattu omaisuudenhoito- ja pankkipalvelukokonaisuus, joka palvelee asiakkaitaan koko Etelä-Pohjanmaan alueella. Varainhoitopalvelumme voimakkaan kasvun myötä haemme osaajiemme joukkoon

Varainhoitajaa/sijoituspäällikköä

Varainhoitajana/sijoituspäällikkönä vastaat oman asiakassalkkusi asiakkuuksien kehittämisestä ja kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Vastaat myös omalla panoksellasi uusien Private-asiakkaiden hankinnasta ja tarjoat palveluitamme ja ratkaisujamme laaja-alaisesti asiakkaan sijoitusvarallisuuden hoitoon. Takaat aktiivisella ja ratkaisukeskeisellä otteellasi sekä yhteistyöllä kollegojesi kanssa asiakkaallesi aina ratkaisut ja erinomaisen palvelukokemuksen jokaisessa kohtaamisessa.

Tehtävässä menestymisen eväät

Olet etsimämme ammattilainen, mikäli sinulla on useamman vuoden kokemus finanssialalta mielellään varallisuudenhoidon tehtävistä sekä motivaatiota edelleen kehittyä varallisuudenhoidon ammattilaisena. Soveltuva koulutus esimerkiksi kaupalliselta alalta antaa sinulle mainiot lähtökohdat tässä tehtävässä menestymiseen. Toimit määrätietoisesti ja itsenäisesti saavuttaen sinulle asetetut tavoitteet. Voitat asiakkaat puolellesi erinomaisten vuorovaikutus- ja neuvottelutaitojesi ansioista, ja pystyt vakuuttamaan kriittisenkin asiakkaan esiintymiselläsi ja osaamisellasi. Haitaksi ei ole myöskään positiivinen asenteesi, jolla luot hyvää fiilistä koko työyhteisöön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän lisäksi OP Ryhmän kilpailukykyiset edut ja mahdollisuuden kehittää ja vahvistaa omaa asiantuntijuuttasi finanssialalla. Meillä puhalletaan yhteen hiileen ja työkavereilta saa tarvittaessa tukea. Pääset osaksi vahvaa tiimiä ja finanssitaloa, jolla on visioita paremmasta digitaalisesta tulevaisuudesta.  

Haluatko kuulla lisää tehtävästä tai pankistamme? Tarpeen mukaan voit soittaa maanantaina 16.7.2018 klo 13-14 ja maanantaina 23.7.2018 klo 13-14, sijoitusjohtaja Tuomo Mukkalalle, p. 040 6624 755.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi 29.7. mennessä rekisteröitymällä hakijaksi osoitteessa op.fi/rekry.