(Poistunut julkaisusta)

Varainhoitaja, Seinäjoki
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Haemme varainhoitajaa Mandatum Lifen yksityisvarainhoitoon Seinäjoen alueelle.

Sinun roolisi

Varainhoitajan tehtävässä tarjoat asiakkaillemme ratkaisuja laajasti eri sijoitustavoitteisiin ja vastaat samalla heidän sijoitusstrategioidensa toteuttamisesta ja raportoinnista. Huolehdit siitä, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen palvelun varallisuutensa hoitamiseen ja kasvattamiseen. Tehtävässä korostuu uusien varainhoitoasiakkuuksien hankinta. Teet myös tiivistä yhteistyötä muiden Mandatum Lifen asiantuntijoiden kanssa. Toimipisteesi sijaitsee Seinäjoen toimistollamme ja raportoit aluejohtajalle.

Onnistumisen edellytykset

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta varallisuuden hoidosta sekä näyttöjä menestyksekkäästä asiakastyöstä ja uusasiakashankinnasta. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus. Seuraat aktiivisesti sijoitusmarkkinoita ja taloutta, ja olet aidosti kiinnostunut asiakkaistasi. Tavoitteidesi saavuttamisessa sinua ohjaavat vahva myyntihenkisyys, kunnianhimo ja positiivinen asenne. Tapaat työssäsi asiakkaita päivittäin, joten tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Odotamme sinulta erityisesti aktiivista otetta asiakastyöhön. APV1- ja APV2-tutkintojen toivomme sinun jo suorittaneen.

Sinulle tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista, vakavaraisessa palveluyrityksessä, jossa asiakkaan etu on tärkein. Tästä kertovat myös asiakastyytyväisyystuloksemme, jotka ovat markkinoiden parhaimmistoa. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat yhtenä joukkueena voitontahtoisesti eteenpäin menevä tiimi sekä konsernin muut asiantuntijat.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Janne Hataja, puh. 050 422 0124 torstaina 17.10 klo 14.00-16.00 ja tiistaina 22.10 klo 9.00-11.00.

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake alla olevan painikkeen kautta 31.10.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveen kera.