(Poistunut julkaisusta)

Varainhoitaja, Private
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Helsingin Seudun Osuuspankki on OP Ryhmän suurin vähittäispankki ja kasvaa vahvasti pääkaupunkiseudun talouskasvun imussa. Haluamme olla johtava ja vetovoimaisin finanssipalveluiden tarjoaja pääkaupunkiseudulla vuonna 2025. Asiakkaita meillä on lähes 400 000, joista yritysasiakkaita lähes 30 000. Palvelemme asiakkaitamme yli 600 pankki- ja vakuutusalan ammattilaisen voimin. Toimintamme perustuu meille tärkeisiin arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.

Haemme OP Helsinkiin Private- ja varallisuudenhoitoasiakkuudet -liiketoiminnon Private online -yksikköön vakituiseen työsuhteeseen

Varainhoitajaa

OP Helsinki Private -palvelussa asiakkaalle tarjotaan kokonaisvaltaista ja yksilöllistä palvelua niin OP Ryhmän kuin myös sen ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden tuote- ja palvelutarjoaman kautta. Vastaat asiakassalkussasi olevien sähköistä palvelua toivovien Private-asiakkaiden asiakassuhteen hoidosta ja sijoitusratkaisujen myynnistä sekä uusien asiakkaiden vastaanottamisesta ja hoitamisesta. Asiakkaasi ovat pääosin henkilöasiakkaita, mutta voivat olla myös yritys- ja yhteisöasiakkaita. Kohtaat asiakkaita etäneuvottelukohtaamisissa, puhelimitse ja muun muassa sosiaalisessa mediassa. Tehtävääsi myös kuuluu kouluttamista ja esiintymistä sekä osallistumista erityisesti sähköisten Private-palveluiden kehitystehtäviin.

Sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus asiakassalkun hoitamisesta ja tunnet sijoitusmarkkinat laaja-alaisesti. Olet myynnillinen verkostoituja sosiaalisessa mediassa, ja tartut yhtä luontevasti luuriin kuin videoiden tekemiseenkin. Sinulla on kokemusta vaativasta asiakkuuksien hoidosta ja näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä. Sinulla on hyvät organisointi- sekä ongelmaratkaisutaidot ja olet muutoskykyinen alati muuttuvassa markkinatilanteessa. Olet tiimityöskentelijä, sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot eivätkä esiintymistilanteetkaan ole vieraita sinulle. Mahdollinen yrittäjähenkisyys on suureksi avuksi oman asiakassalkun hoidossa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, näyttöjä jatkuvasta oppimisesta ja APV1-tutkinto suoritettuna. Kommunikoit sujuvasti englanniksi ja ruotsiksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä luomaan toimialan parasta asiakaskokemusta ja vaikuttaa satojentuhansien asiakkaiden pankkiasioinnin sujuvuuteen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvun mahdollisuudet tarjoavassa toimintaympäristössä. Pääset mukaan aktiiviseen työyhteisöön ja saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi menestyvässä pankissa. Hyvästä työstä palkitsee mittava henkilöstöetu- ja palkitsemiskokonaisuus sekä OP Ryhmän uramahdollisuudet.

Lisätietoja

Haluatko tietää lisää tehtävästä tai meistä? Pankinjohtaja Olavi Kurola vastaa mielellään kysymyksiisi ma 9.9 klo 13-15 numerosta 0400 471 245 tai olavi.kurola(at)op.fi. Jos onnistuimme jo vakuuttamaan sinut, kerro itsestäsi urasivustomme kautta viimeistään su 22.9.2019 mennessä. Älä suotta jätä hakemistasi viimeiseen päivään, sillä viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuajan kuluessa. Hakijalta tarkistetaan luottotiedot ja teetetään huumaustesti, terveyskysely sekä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.