(Poistunut julkaisusta)

Varainhoitaja, Premium
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

OP Helsinki on OP Ryhmän suurin vähittäispankki ja kasvaa vahvasti pääkaupunkiseudun talouskasvun imussa. Haluamme olla johtava ja vetovoimaisin finanssipalveluiden tarjoaja pääkaupunkiseudulla vuonna 2025. Asiakkaita meillä on lähes 400 000, joista yritysasiakkaita lähes 30 000. Palvelemme asiakkaitamme yli 600 pankki- ja vakuutusalan ammattilaisen voimin. Toimintamme perustuu meille tärkeisiin arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.

Haemme OP Helsinkiin Private- ja varallisuudenhoitoasiakkuudet -liiketoiminnon Premium -asiakkuuksiin vakituiseen työsuhteeseen

Premium-varainhoitajia

OP Helsingin varallisuudenhoitopalveluissa tarjotaan kokonaisvaltaista palvelua laajan tuote- ja palvelutarjooman kautta. Vastaat asiakassalkussasi olevien Premium-asiakkaiden asiakassuhteen hoidosta ja sijoitusratkaisujen myynnistä sekä uusien asiakkaiden vastaanottamisesta ja hoitamisesta. Asiakkaasi ovat pääosin henkilöasiakkaita, mutta voivat olla myös yritysasiakkaita. Kohtaat asiakkaita eri kanavissa, niin kasvotusten, puhelimessa, verkkoneuvottelussa sekä somessa. Tehtävääsi myös kuuluu esiintymistä sekä osallistumista Premium-palveluiden kehittämiseen.

Sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus asiakassalkun hoitamisesta ja tunnet sijoitusmarkkinaa laaja-alaisesti. Olet myynnillinen verkostoituja, joka omaa laaja-alaisen kokemuksen ratkaisumyynnistä. Sinulla on kokemusta vaativasta asiakkuuksien hoidosta ja näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä. Sinulla on hyvät organisointi- sekä ongelmaratkaisutaidot ja olet muutoskykyinen alati muuttuvassa markkinatilanteessa. Olet tiimityöskentelijä, sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot eivätkä esiintymistilanteetkaan ole vieraita. Mahdollinen yrittäjähenkisyys on suureksi avuksi oman asiakassalkun hoidossa. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, näyttöjä jatkuvasta oppimisesta ja APV2-tutkinto suoritettuna ja pystyt palvelemaan asiakkaita myös englannin kielellä. Äidinkielentasoinen ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Miksi töihin OP Helsinkiin 

Finanssiala muuttuu vauhdilla ja OP edustaa tämän kehityksen kovinta kärkeä. Tulet työskentelemään alamme halutuimman työnantajan palveluksessa ja saat mahdollisuuden kasvaa finanssialan asiantuntijaksi.

Tulet luomaan toimialan parasta asiakaskokemusta ja vaikuttamaan satojentuhansien asiakkaiden pankkiasioinnin sujuvuuteen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn menestyvässä ja nykyaikaisessa pankissa, jossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja laajentaa osaamistasi. Työssäsi sinua tukevat oman tiimisi lisäksi eri yksiköidemme asiantuntevat kollegat ja tukipalvelut. Pystyt itse vaikuttamaan työvuoroihisi ja hyödynnämme liukuvaa työaikaa ja etätyömahdollisuuksia. Työyhteisömme on aktiivinen ja keskusteleva – arvostamme toisiamme ja panostamme hyvään työntekijäkokemukseen. Meillä on mittavat henkilöstöedut käytössämme ja hyvästä työstä palkitsee laaja palkitsemiskokonaisuus sekä OP Ryhmän uramahdollisuudet. Meillä on kiva olla töissä!

Lisätietoja

Haluatko tietää lisää tehtävästä tai meistä? Private- ja varallisuudenhoitoasiakkuuksista vastaava Johtaja Markus Malviniemi vastaa mielellään kysymyksiisi numerossa 050 3877 259 tai markus.malviniemi@op.fi. Jos onnistuimme jo vakuuttamaan sinut, kerro itsestäsi urasivustomme kautta viimeistään 22.9.2019 mennessä. Älä suotta jätä hakemistasi viimeiseen päivään, sillä viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuajan kuluessa. Valitulle työntekijälle tehdään turvallisuusselvitys.