(Poistunut julkaisusta)

Varainhankkijoita UNICEFille
UNICEF Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018
Oletko aina ajatellut, että puhelimessa tehtävä myynti on tuputtamista ja juupaseipäs -leikkiä? No siinä tapauksessa jatka ihmeessä lukemista eteenpäin!

Suomen UNICEFilla, Helsingin Kalasatamassa trendikkään Teurastamon kupeessa, tehdään varainhankintaa ajatuksella ja sellaisella ammattitaidolla, että heikompaa hirvittää. Tiimimme on edelläkävijä ja olemme saaneet kansainvälistä tunnustusta tuloksistamme maailman lapsille. Nyt on sinun vuorosi liittyä joukkoomme ja oppia sellaisia taitoja, mitä et muualla opi. Työlläsi pelastat lukemattomien lasten hengen.

Työsi koostuu myynnillisistä ulossoitoista nykyisille lahjoittajille sekä uusien lahjoittajien hankkimisesta, joten tehtävässä menestyminen vaatii älykkyyttä, rohkeutta sekä kykyä sietää epäonnistumisia ja ennen kaikkea kykyä juhlia onnistumisia.  Ja onnistumisia tulee. Paljon.

Sujuva suomen kielen taito on välttämätöntä varainhankkijan tehtävässä. Palvelemme lahjoittajiamme myös ruotsiksi sekä englanniksi, joten kielitaito katsotaan eduksi varainhankkijan tehtävää haettaessa.

Tarjoamamme työ on osa-aikaista (25-37,5h/vko) ja työajat ovat joustavat sijoittuen arkisin klo 9-20 ja lauantaisin klo 11-18 väliselle ajalle. Yhtä viikoittaista iltavuoroa lukuun ottamatta saat valita vapaasti valita työvuorosi sekä viikoittaisen tuntimääräsi.

Alkupalkkauksesi on 1902 €/kk. Tarkistamme palkkaasi työssä suoriutumisen mukaisesti useamman kerran vuodessa, ja palkankorotukset ovat pysyviä. Varainhankkijoidemme keskipalkka tällä hetkellä on n. 2200€/kk. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja sovellamme PALTA RY:n sekä Julkisten ja Hyvinvointialojen Liiton JHL:n välistä työehtosopimusta (TES).

Työ alkaa joulukuussa viikolla 50.

Lyhyesti kerrottuna meillä on loistava tiimihenki ja pirskahteleva huumorintaju. Mikäli tämä kuulostaa juuri sinulle sopivalta työpaikalta, hae heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.

Lisätiedusteluihin vastaa tiiminvetäjät Heidi Lehtonen (050 414 6484) ma 12.11. klo 16-17 ja ti 13.11. klo 09-10, sekä Sara Isoaho (044 300 1176) pe 16.11. klo 09-10 ja ma 19.11. klo 16-17.

Hae tehtävää oheisesta linkistä viimeistään ke 21.11.2018. Liitäthän mukaan lyhyen hakemuksen sekä CV:si.

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta.

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.