(Poistunut julkaisusta)

Varainhankkijaksi UNICEFille?
UNICEF Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019
Oletko aina ajatellut, että puhelimessa tehtävä myynti on tuputtamista ja juupaseipäs -leikkiä? No siinä tapauksessa jatka ihmeessä lukemista eteenpäin!

Suomen UNICEFilla, Helsingin Kalasatamassa trendikkään Teurastamon kupeessa, tehdään varainhankintaa ajatuksella ja sellaisella ammattitaidolla, että heikompaa hirvittää. Tiimimme on edelläkävijä ja olemme saaneet kansainvälistä tunnustusta tuloksistamme maailman lapsille. Nyt on sinun vuorosi liittyä joukkoomme ja oppia sellaisia taitoja, mitä et muualla opi. Työlläsi pelastat lukemattomien lasten hengen.

Työsi koostuu myynnillisistä ulossoitoista nykyisille lahjoittajille sekä uusien lahjoittajien hankkimisesta, joten tehtävässä menestyminen vaatii älykkyyttä, rohkeutta sekä kykyä sietää epäonnistumisia ja ennen kaikkea kykyä juhlia onnistumisia. Ja onnistumisia tulee. Paljon.

Sujuva suomen kielen taito on välttämätöntä varainhankkijan tehtävässä. Palvelemme lahjoittajiamme myös ruotsiksi sekä englanniksi, joten kielitaito katsotaan eduksi tehtävään valittaessa.

Tarjoamamme työ on osa-aikaista (30h/vko) ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva. Työajat ovat joustavat sijoittuen arkisin klo 9-20 ja lauantaisin klo 11-18 väliselle ajalle. Pyrimme huomioimaan toiveesi vuorojen ajankohdasta ja kestosta joustavasti. Työhön sisältyy vähintään yksi iltavuoro viikoittain.

Alkupalkkauksesi on 1653 €/kk (12,95€/h). Palkkatason kehittymiseen voit itse vaikuttaa tekemällä hyvää tulosta ja palkkasi voi nousta jo ensimmäisen vuoden aikana. Varainhankkijoidemme keskituntipalkka on tällä hetkellä n. 14,40 €.  

Lyhyesti kerrottuna työkaverisi ovat osaavia, avuliaita ja omaavat pirskahtelevan huumorintajun, eli nyt kun olet löytänyt sinulle sopivan työpaikan, hae heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.

Työ alkaa lokakuussa viikolla 40.

Lisätiedusteluihin vastaavat tiimiesimiehet Heidi Lehtonen (050 414 6484) ti 27.8. klo 9-10 ja to 29.8. klo 16-17 sekä Sara Isoaho (044 300 1176) ti 3.9. klo 16-17 ja pe 6.9. klo 9-10.

Hae tehtävää oheisesta linkistä viimeistään ti 10.9.2019. Liitäthän mukaan lyhyen hakemuksen sekä CV:si.

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta.
 
Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.