(Poistunut julkaisusta)

Varainhankkija
Urheilun Unelma-Arpa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

TYÖNKUVAUS

Etsimme kasvavaan joukkoomme Varainhankkijoita työskentelemään myyntitoimistossamme Helsingissä! Työssäsi pääset edistämään lasten ja nuorten liikuntamahdollisuuksia myyden Suomen suurinta ja monipuolisinta tavara-arpajaista suoraan kuluttajille sekä urheiluseurojen yhteyshenkilöille!

Meidän myyntitiimissämme jokainen on voittaja! Pääset osaksi erilaisia työtehtäviä sekä projekteja ja tehtävissäsi hyvin suoriuduttuasi voit edetä aina oman myyntitoimitosi esimieheksi asti.

 

MITÄ HALUAMME SINULTA?

Etsimme tiimiimme energisiä, sosiaalisia, oma-aloitteisia sekä ahkeria persoonia, joilla on aito halu kehittää itseään ja saada lisää kokemusta myynnistä. Edellytämme hakijalta 16 vuoden ikää sekä hyvää suomen tai ruotsin kielen taitoa.

 

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, kattavan perehdytyksen ja koulutuksen sekä kilpailukykyisen palkan. Motivoituneiden ja taidokkaiden myyjien on myös mahdollista edetä ja kehittyä urallaan.

 

 

Meidän tiimissämme voit halutessasi ja hyvin suoriuduttuasi jatkaa myös kesän jälkeen niin osa- kuin kokoaikaisenakin! Jos olet henkilö, joka nauttii myyntitehtävistä, on työkaverina kannustava sekä positiivinen ja sinulla on itsenäinen sekä rohkea työote, olet juuri etsimämme henkilö! Älä siis epäröi vaan ota meihin yhteyttä ja liity osaksi kasvavaa sekä menestyvää tiimiämme!

 

 

Lisätietoja ja hakemukset osoitteessa:

www.varainhankinta.fi

Sähköposti: rekry@unelma-arpa.fi

Puh: 050 573 9385 (arkisin 9-16)