(Poistunut julkaisusta)

Varainhankinnan kumppanuuspäällikkö
Suomen Lähetysseura

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Suomen Lähetysseura tekee pitkäjänteistä työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta. Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työmme lähtökohta jo lähes 160 vuotta. Toimimme 30 maassa sadan kumppanikirkon ja -järjestön kanssa. Toimintaamme saamme tukea seurakunnilta, kristillisiltä järjestöiltä ja yksittäisiltä lahjoittajilta sekä valtion kehitysyhteistyöavustuksista. Tutustu toimintaamme: suomenlahetysseura.f

Haemme

varainhankinnan kumppanuuspäällikköä

Suomen Lähetysseuran viestinnän ja varainhankinnan osastolle vakituiseen työsuhteeseen. Kumppanuuspäällikkö vastaa Suomen Lähetysseuran yhteistyökumppanuuksista ja luo uudenlaisia mahdollisuuksia yrityksille tukea kaikkein heikoimmassa olevia. Lisäksi vastaat suurlahjoittajistamme. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Paikka on sinun, jos

  • olet laajasti verkostoitunut
  • liiketoiminnan kehittäminen, tuotteistaminen tai palvelumuotoilu on sinulle tuttua
  • avainasiakkuuksien hallinta kuuluu vahvuuksiisi
  • sinulla on hyvät esiintymistaidot
  • sisällön tuotantosi on erinomaista.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden tehdä uutta ja olla innovatiivinen. Kokemus varainhankinnasta ja järjestökentästä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea tunnet yritysmaailman ja haluat tehdä tulosta.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://bit.ly/2rab2aG 

Lisätietoja antaa viestintäjohtaja Iiris Kivimäki tiistaina 7.8. klo 13-15 puh. 050 5826396 tai kampanja- ja keräyspäällikkö Marika Dahl, keskiviikkona 8.8. klo 13-15 puh. 040 725 6931.