(Poistunut julkaisusta)

Varainhankinnan asiantuntija
Suomen Punainen Risti

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston varainhankintayksikköön

VARAINHANKINNAN ASIANTUNTIJAA, erityisalueena yritysyhteistyö

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Oletko kotonasi yritysmaailmassa? Haluatko liittyä globaaliin heimoon ja nostaa Punaisen Ristin ja yritysten välisen yhteistyön uudelle tasolle? Miten Sinä voisit tuoda työhömme lisäarvoa omalla yrityssektorin osaamisellasi?

Punainen Risti kuuluu niin Suomessa kuin maailmalla tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin avustusjärjestöihin. Varainhankinnan yksikön keskeisenä tehtävänä on tuottaa kustannustehokkaasti varoja Punaisen Ristin toimintaan ja yhteistyö yritysten kanssa on meille strategisesti tärkeää.

Haemme kokenutta ja dynaamista asiantuntijaa luomaan uusia suhteita Suomen Punaisen Ristin ja yritysten välille. Olet kokenut konseptoija, edelläkävijä ja innovaattori. Ymmärrät niin yrityksen kuin järjestönkin tarpeita ja osaat muokata niistä toimivia kokonaisuuksia.

Työskentelysi on oma-aloitteista, verkostoituvaa ja tavoitteellista. Markkinointiosaaminen edesauttaa tehtävässäsi, samoin kyky organisoitua lukuisten samanaikaisten ja joskus myös hektisten projektien maailmassa. Lähtökohtana onnistumiselle on soveltuva korkeakoulututkinto, kotimaiset kielet ja englanti sekä valmiudet toimia O365-maailmassa. Edellytämme valitulta Punaisen Ristin periaatteiden kunnioitusta.

Tehtävän menestykäs hoitaminen edellyttää sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista ja tarjoamme upeat kollegat ja mahdollisuuden kehittyä laaja-alaisesti. Tervetuloa auttajien eturiviin!

Toimipiste sijaitsee Tehtaankadulla Helsingissä. Tehtävä edellyttää matkustamista pääsääntöisesti kotimaassa.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, jossa tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 5. 

Lisätietoja tehtävästä antaa 11.8. klo 15–16 Suomen Punaisen Ristin varainhankintapäällikkö Anna Laurinsilta numerossa 040 7411 030.

Täytä sähköinen hakemuslomake palkkatoivomuksineen 18.8.2020 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.