(Poistunut julkaisusta)

VARAINHANKINNAN ASIANTUNTIJA
SOS-Lapsikylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018

Olet osa dynaamista ja jatkuvasti kehittyvää viestintä-, markkinointi- ja varainhankintatiimiämme.

SOS-Lapsikylä etsii analyyttistä ja kehitystyöstä nauttivaa varainhankinnan asiantuntijaa

 

Tässä vastuullisessa tehtävässä pääset merkittävästi vaikuttamaan SOS-Lapsikylän lastensuojelupalvelujen kehittämistyön onnistumiseen. Luot uusia yksityisvarainhankinnan konsepteja, syvennät lahjoittajien asiakasuskollisuutta ja kehität varainhankinnan analytiikkaa ja raportointia. Monikanavaisen markkinoinnin tiimityö on osa arkeasi. Suuren yleisön joukossa asiakkaitasi ovat mm. testamenttilahjoittajat ja suurlahjoittajat. Olet avainroolissa käynnistyvässä CRM-projektissa.

 

Odotamme sinulta aktiivista ja tavoitteellista työskentelyotetta. Olet analyyttinen ja realistinen numeronikkari, joka ottaa rohkeasti vastuuta ja kehittää ennakkoluulottomasti SOS-Lapsikylän kotimaan yksityisvarainhankintaa Suomessa.
Toivomme, että sinulla on muutaman vuoden kokemus tuloksellisista varainhankinnan tehtävistä. Varainhankinnan ja alan lainsäädännön hyvä tuntemus on yksi edellytys työssä onnistumiselle. Lisäksi tarvitset työssäsi monikanavaisen markkinoinnin osaamista. Olet tottunut CRM-järjestelmän käyttäjä ja myös ollut mukana toteuttamassa tai vetämässä CRM-hanketta. Arvostamme kokemusta palvelumuotoilusta ja uusien palveluiden konseptoinnista. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi tradenomi tai kauppatieteiden maisteri.


Olet taitava tiimityöskentelijä ja tuot omalla ammattitaidollasi arvokkaan lisän kehittyvään työyhteisöömme. Osaat kommunikoida sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokemusta CRM-järjestelmistä ja MS-office 365-ohjelmien hallintaa. Analytiikkatyökalujen tuntemuksesta on tehtävässä hyötyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Tarja Oinonen  puh. 050 5314864. Parhaiten hänet tavoittaa keskiviikkoisin 2.1.2019 ja 9.1.2019 klo 09:00-16:00. Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan 16.1.2019 mennessä oheisen linkin www.mercuriurval.fi kautta: FI-13501.