(Poistunut julkaisusta)

Varainhankinnan asiantuntija
Suomen Pakolaisapu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko tehdä vastuullista ja haastavaa työtä ihmisoikeuksien toteutumisen hyväksi? Haluatko tulla osaksi huipputiimiä?

Suomen Pakolaisavun viestintä- ja markkinointiyksikkö hakee osaavaan joukkoonsa kokenutta ja dynaamista
varainhankinnan asiantuntijaa

Viestintä- ja markkinointiyksikkö vastaa Suomen Pakolaisavun sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä, markkinoinnista, varainhankinnasta, vaikuttamistyöstä sekä globaalikasvatuksesta.

Tehtävästä:

Varainhankinnan asiantuntijana vastaat varainhankinnan kokonaisuudesta mukaan lukien yritysyhteistyö, suurlahjoittajaohjelma ja digimarkkinointi. Vastaat myös sisäisten prosessien toimivuudesta ja kehittämisestä. Vaativassa tehtävässäsi sinua tukee esimiehesi lisäksi varainhankinnan suunnittelija, joka koordinoi ja kehittää varainhankintaa apunasi.

Tehtävä on uusi, ja pääset rakentamaan siitä näköisesi. Tehtävässäsi pääset työskentelemään näköalapaikalle Suomen johtavassa ja kansainvälisestikin tunnetussa pakolaisasioihin erikoistuneessa järjestössä. Teet tiivistä yhteistyötä kumppaneiden sekä järjestön eri yksiköiden kanssa. Kehität järjestömme varainhankintaa tavoitteellisesti ja ennakkoluulottomasti. Olet idearikas, ja sinulla on rohkeutta kokeilla uusia asioita ja menetelmiä. Teet tärkeää työtä, jolla on suuri merkitys koko järjestön toiminnalle.

Edellytämme hakijalta:

  • vahvoja näyttöjä ja kokemusta (vähintään 3 vuotta) varainhankinnasta, markkinoinnista tai myynnistä
  • vähintään alempaa korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta
  • hyviä tietoteknisiä taitoja ja ymmärrystä digimarkkinoinnista
  • valmiita verkostoja yritys-, media- tai kulttuurisektorilta
  • erinomaisia neuvottelu- ja esiintymistaitoja
  • pitkäjänteisyyttä ja kiinnostusta pakolaisuudesta ilmiönä sekä ymmärrystä varainhankinnan kentästä
  • erinomaista suomen kielen taitoa sekä vähintään hyvää englannin kielen taitoa

Tehtävään sovelletaan Suomen Pakolaisavun palkkausjärjestelmän mukaista palkkausta. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli olet etsimämme asiantuntija, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.3.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi otsikolla ”Varainhankinnan asiantuntija”.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja markkinointijohtaja Annika Nyman-Paajanen (puh: 044 754 3298) pe 16.2.2018 klo 10-11 ja ma 26.2.2018 klo 14-15.