(Poistunut julkaisusta)

Värähtelyasiantuntija
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Haemme asiantuntijaa teollisuuden värähtelymittauspalveluihin. Tehtävänäsi ovat teollisuuden kunnonvalvonta, värähtelymittaus, analysointi ja raportointi. Toimipaikkasi voi olla Jyväskylä, Tampere tai Vantaa.  

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä kokemusta teollisuuden kunnonvalvonnasta ja värähtelymittauksista mm. turbiineille, vaihteistoille sekä muille pyöriville laitteille. Tason 2-4 pätevyys värähtelymittauksessa sekä kokemus ODS- ja FRF-mallinnuksista ja rakennevärähtelyistä ovat eduksi. Tunnet teollisuuden prosessinohjausjärjestelmiä. Odotamme sinulta aitoa mielenkiintoa toimialaa kohtaan sekä kehittymishalua. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja palveluhenkisyys ovat avaintekijöitä tehtävässä menestymisen kannalta. Tarvitset työssäsi matkustusvalmiutta, hyviä it-taitoja sekä englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti.  Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.   

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.inspecta.fi/rekrytointi viimeistään 25.6.2018.