(Poistunut julkaisusta)

Vapaaehtoistyön toiminnanohjaajan virka
Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän diakonian ja sielunhoidon yksikössä on 15.9.2019 mennessä haettavana:

VAPAAEHTOISTYÖN TOIMINNANOHJAAJAN (502/20) VIRKA

Etsimme vapaaehtoistyön osaajaa toteuttamaan ja kehittämään Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän vapaaehtoistyötä. Vapaaehtoistyön toiminnanohjaajan toimenkuvaan kuuluu Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän vapaaehtoisuuteen perustuvien tilaisuuksien ja toimintojen ideointi ja toteuttaminen yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Lisäksi toimit seurakuntayhtymän vapaaehtoistyo.fi -sivuston pääkäyttäjänä ja vastaat osaltasi vapaaehtoistyön ja laajemmin diakonian ja sielunhoidon viestinnästä.

Viran kelpoisuusehtona on piispainkokouksen hyväksymä diakonian virkatutkinto tai muu soveltuva koulutus. Kielivaatimuksena on suomen kielen erinomainen sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, viestintäosaamista, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja työn kehittämiseen sekä kykyä innostaa ympärillään olevia ihmisiä. Eduksi luetaan valmius uudenlaisten työmuotojen kokeilemiseen ja kokemus vapaaehtoiskentällä toimimisesta.

Virkaan valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Hänen on esitettävä seurakuntayhtymän työterveyslääkärin hyväksyttävä lääkärintodistus.

Virkaa haetaan 15.9.2019 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella kohdasta "Hae tätä työpaikkaa"

tai
Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä
Diakoniakeskus
Teemu Hälli
PL 922
20101 Turku
Kuoreen tunnus: Vapaaehtoistyön toiminnanohjaajan haku

Palkkaus KirVESTESin vaativuusluokka 502/20. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkasuhde täytetään 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tarkempia tietoja antaa diakonian ja sielunhoidon johtaja Teemu Hälli, 040 341 7266, teemu.halli@evl.fi.