(Poistunut julkaisusta)

Vapaaehtoistoiminnanohjaaja
Tampereen seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2020

Vapaaehtoistoiminnanohjaajan määräaikainen työsuhde Mummon Kammarissa ajalle 1.10.2020 - 30.9.2021

Mummon Kammari, vapaaehtoisen vanhustyön keskus on osa Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän Diakonia ja yhteiskuntavastuuta. Mummon Kammarin toiminnassa on n. 850 vapaaehtoista erilaisissa tehtävissä. Palkattuja työntekijöitä on kahdeksan vapaaehtoistoiminnanohjaajaa, vapaaehtoistoiminnan toiminnanohjaaja sekä vapaaehtoistoiminnan esimies. Diakonia ja yhteiskuntavastuun työyhteisössä on 35 eri alan työntekijää. Enemmän Mummon Kammarista www.mummonkammari.fi sekä www.tampereenseurakunnat.fi

Tehtävä tulee sijoittumaan ensisijaisesti omaystävätoimintaan eli vanhusten kodeissa käyvien vapaaehtoisten ohjaamiseen. Vapaaehtoistoiminnanohjaaja rekrytoi, perehdyttää, valmentaa ja kouluttaa sekä tukee vapaaehtoisia.

Haemme tehtävään tiimityötaitoista, innostunutta ja positiivista työntekijää, jolla on kyky toimia ratkaisukeskeisesti haastavissakin tilanteissa. Tehtävä edellyttää soveltuvaa sosiaalialan tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta sekä riittävää työkokemusta vastaavantyyppisestä tehtävästä. Eduksi katsomme kokemuksen vapaaehtoistoiminnasta sekä vanhustyöstä. Tehtävään valitun tulee olla ev.lut. kirkon jäsen.

Työehdot määräytyvät kirkon virka- ja työehtosopimuksen (KirVESTES) mukaan. Työ on kokoaikainen (yleistyöaika 38h 45min/ viikko) ja pääsääntöisesti päivätyötä, satunnaisesti ilta-ja viikonlopputyötä. Palkkaus määräytyy vaativuusryhmä 501 vähimmäispalkan (2 259,03 €/kk) mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti 19.8.2020 mennessä.

Osan hakijoista kutsumme 27.8. pidettävään haastatteluun. Päätös valinnasta tehdään elokuun loppuun mennessä. Tehtävä tulee vastaanottaa 1.10.2020

Lisätietoja antaa:
Soile Kukkonen
vapaaehtoistoiminnan toiminnanohjaaja
soile.m.kukkonen@evl.fi
p. 040 804 8145