(Poistunut julkaisusta)

Vapaaehtoistoiminnanohjaaja
Tampereen seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Vapaaehtoistoiminnanohjaajan sijaisuus 31.12.2020 asti
Mummon Kammarissa

Avoinna olevaan sijaisuuteen sisältyy Mummon Kammarin opiskelijayhteistyöstä vastaaminen. Mummon Kammarissa on erimittaisissa harjoitteluluissa vuosittain n. 30-40 opiskelijaa sekä 5-10 maahanmuuttajaa kieliharjoittelussa. Tehtäviin kuuluu opiskelijoiden perehdyttäminen ja ohjaaminen sekä toimia yhteyshenkilönä oppilaitoksiin. Tehtäviin sisältyy myös osallistuminen vapaaehtoisten rekrytointiin, perehdyttämiseen ja ohjaamiseen. Lisäksi Mummon Kammarin työn esittelyä oppilaitoksissa ja erilaisiin tapahtumiin osallistumista sekä viestintää somessa ja nettisivujen päivittämistä. Tehtävät tarkentuvat vielä valinnan jälkeen.

Työehdot määräytyvät kirkon virka- ja työehtosopimuksen (KirVESTES) mukaan. Työ on kokoaikainen (yleistyöaika 38h 45min/ viikko). Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkipäivisin, mutta sisältää myös jonkin verran ilta- sekä viikonlopputyötä. Palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmän 501 vähimmäispalkan (2 225,64 €/kk) mukainen.

Tehtävään edellytetään soveltuvaa sosiaali- tai terveydenhuollon alan ammattikorkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta sekä riittävää työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä. Tehtävään valitun tulee olla ev.lut. kirkon jäsen. Edellytämme hakijalta perehtyneisyyttä vanhustyön kenttään Tampereella sekä kokemusta opiskelijoiden ohjaamisesta. Eduksi katsotaan kokemus vapaaehtoistoiminnasta.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti viimeistään sunnuntaina 1.3.2020

Osan hakijoista kutsumme viikolla 10 pidettävään haastatteluun. Tehtävä tulee ottaa vastaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja antavat:
Vapaaehtoistoiminnan toiminnanohjaaja Maria Vuoristo, maria.vuoristo@evl.fi tai
puh. 040 804 8145
Vapaaehtoistoiminnan esimies Katariina Mylläri, katariina.myllari@evl.fi tai puh. 050 329 3060