(Poistunut julkaisusta)

Vapaaehtoistoiminnan ohjaaja
Tampereen seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän diakonia ja yhteiskuntavastuu etsii

VAPAAEHTOISTOIMINNAN OHJAAJAA

koordinoimaan Mummon kammari -tilan toimintaa. Tehtävä sijoittuu vapaaehtoistoiminnan työryhmään, jossa on kymmenen työntekijää ja esimies.
Mummon kammarissa järjestetään lähinnä ikäihmisille suunnattua vapaaehtoisen vanhustyön toimintaa Mummon Kammarin sekä vammaistyön keskus Myötätuulen kesken. Toiminnassa on mukana noin 100 vapaaehtoista erilaisissa tehtävissä. Vapaaehtoiset hoitavat mm. kahviota, toimivat saliemäntinä ja -isäntinä, ohjaavat ryhmiä jne. Osana Mummon Kammarin varainhankintaa tilassa toimii myös Mummon puoti, johon vapaaehtoiset tekevät käsitöitä myytäväksi.

Vapaaehtoistoiminnan ohjaajan tehtäviin kuuluvat Mummon kammari tilan toiminnan koordinointi, vapaaehtoisten kouluttaminen, ohjaaminen, valmentaminen ja tukeminen. Työntekijä osallistuu vapaaehtoisten rekrytointiin sekä yhdessä vapaaehtoisten ja yksikön muiden työntekijöiden kanssa toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen. Tehtäviin kuuluu myös vastata toiminnan esittelystä vieraileville ryhmille sekä osallistua erilaisiin tapahtumiin. Työntekijä vastaa puodin kassan tilityksestä.

Hakijalta edellytämme hyviä yhteistyötaitoja, kykyä toimia vapaaehtoisten kanssa tasavertaisesti, erilaisuuden ymmärtämistä, sosiaalisuutta, joustavuutta, paineensietokykyä ja kehittävää työotetta. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta. Eduksi katsomme kokemuksen ikäihmisten ja/tai näkövammaisten sekä vapaaehtoisten kanssa toimimisesta ja kiinnostuneisuuden kädentaidoista. Työ on pääsääntöisesti arki- ja päivätyötä (38:45 h/vko), mutta toisinaan tapahtumat edellyttävä myös ilta- tai viikonlopputyötä.

Palkkaus on KirVESTES:n vaativuusryhmä 501 mukainen. Valinnassa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on oltava ev.lut. kirkon jäsen. Valittavan on toimitettava seurakuntien työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus työkelpoisuudesta.

Sähköiset hakemukset torstaihin 22.8.2019 klo 15:00 mennessä.

Haastattelut järjestetään ti 27.8. sekä ryhmähaastattelu ke 28.8. Tampereen seurakuntien yhteinen kirkkoneuvosto tekee valinnasta päätöksen kokouksessaan 12.9. Työsuhde alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja voi kysyä vapaaehtoistoiminnan toiminnanohjaaja Maria Vuoristolta
p. 040 804 8145 tai maria.vuoristo@evl.fi