(Poistunut julkaisusta)

VAPAAEHTOIS- JA YHTEISÖTOIMINNAN PÄÄLLIKKÖ
HelsinkiMissio

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2020

Nykyisen päällikkömme siirtyessä organisaatiossamme toisiin tehtäviin, haemme joukkoomme innostavaa ja kokenutta

VAPAAEHTOIS- JA YHTEISÖTOIMINNAN PÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan osaavaa yksikköä, oletko se Sinä?

Vapaaehtois- ja yhteisötoiminnassa työskentelee n.20 vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria ja toimintaan osallistuu vuosittain n.1000 vapaaehtoista. Palveluita tuotetaan tiimeissä monipuolisesti lapsiperheille, nuorille, senioreille sekä eri ikäisille vapaaehtoisille. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa, arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa työyhteisön toimintaan.

Odotamme sinulta:

  • näkemystä vapaaehtoistoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen
  • vahvaa kokemusta johtamis- ja esimiestyöstä
  • kykyä organisoida ja hallinnoida suuria kokonaisuuksia
  • erinomaiset yhteistyötaidot ja taitoa toimia verkostoissa
  • vahvaa sosiaalialan ja järjestötyön tuntemusta
  • osaamista budjetoinnista, talouden seurannasta, työn tulosten vaikuttavuuden mittaamisesta ja raportoinnista

Vapaaehtois- ja yhteisötoiminnan päällikkö vastaa toimialan toteutuksen suunnittelusta, kehittämisestä ja johtamisesta sekä tavoitteiden saavuttamista ja päätöksentekoa tukevista seurantakäytännöistä. Päällikkö toimii esimiesfoorumissa sekä tiiviissä yhteistyössä eri toimialojen päälliköiden sekä johdon kanssa. Esimiehenäsi toimii hyvinvointijohtaja ja työsi tukena tiimivastaavat.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vähintään viiden vuoden käytännön kokemusta esimiestehtävistä. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutus- yhteistyö- ja neuvottelutaitoja niin ulkoisten kuin sisäistenkin sidosryhmien kanssa. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen ja hyvää ruotsin kielen taitoa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.  

Tarjoamme merkityksellisen työn ja motivoituneen työyhteisön tuen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa 1.9 tai sopimuksen mukaan.

Innostuitko? Lähetä hakemus palkkatoiveineen pe 24.7. 2020 mennessä oheisen linkin kautta. Emme vastaanota postitse lähetettyjä hakemuksia.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan 12-13.8.

Lisätietoja tehtävästä antaa 6.7 klo 12-13 puh. 046 876 9113 vapaaehtois- ja yhteisötoiminnan päällikkö Hanna Kari ja 20.7 klo. 12-13 puh. 044 774 7864 talous- ja hallintojohtaja Hanna Paakkolanvaara.