(Poistunut julkaisusta)

Vantaankosken seurakunnan vahtimestari
Vantaan seurakunnat

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Vantaankosken seurakunnassa on haettavana vahtimestarin tehtävä

Työtehtävät sijoittuvat ensisijaisesti Myyrmäen Virtakirkolle. Vahtimestari työskentelee tarvittaessa myös muissa seurakunnan alueen toimipisteissä, joten oman auton käyttömahdollisuuden sekä B-ajokortin katsomme eduksi.

Arvostamme tehtävässä hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, kokemusta vastaavista tehtävistä, joustavuutta ja itseohjautuvaa työskentelyotetta. Vahtimestari toimii tiiviisti ylivahtimestarin työparina ja toimii ylivahtimestarin viransijaisena. Hakemallamme vahtimestarilla on hyvä olla kirkollisten toimitusten ja kirkkovuoden tuntemusta, kirkkotekstiilien ja kirkollisen esineistön tuntemusta, erilaisten tilaisuuksien ja toimitusten järjestelytaitoa, kiinteistönhoito- ja ruokapalveluosaamista, kykyä organisoida ja suunnitella omaa työtä sekä IT-perustaidot hallussa.

Vahtimestarin työsuhteessa katsomme eduksi, jos hakijalla on suntion ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto tai vastaavaa ammatillista osaamista ja työkokemusta. Lisäksi hakijalla tulee olla tai tulee sitoutua hankkimaan työsuhteen alussa riittävät EA-taidot, hygieniapassi ja työturvallisuuskortti.

Vahtimestarin tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 401. Tehtävän peruspalkka on 1950,51 €/kk. Lisäksi aikaisemman työkokemuksen perusteella voidaan maksaa kokemuslisää. Tehtävässä noudatetaan KirVESTES mukaista yleistyöaikaa, joka on 116,25 tuntia/kolmen viikon jaksossa.

Tehtävään valittavan henkilön on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn vastaanottamista. Tehtävässä on 6 kk koeaika. Tehtävä tulee ottaa vastaan 15.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kirkko HR:n kautta osoitteessa rekry.evl.fi 14.2.2020 klo 15.00 mennessä. Haastattelut pidetään perjantaina 21.2.2020 . Emme vastaanota sähköpostilla tulleita hakemuksia.

Tehtävää koskevat tiedustelut virka-aikana ylivahtimestari Kristina Färling p. 050 5736311 tai sähköpostitse kristina.farling@evl.fi