(Poistunut julkaisusta)

Vanhempi vesihuoltoinsinööri
Jyväskylän Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Toimit Pisaran kansallisissa ja kansainvälisissä tehtävissä. Osallistut aktiivisesti asiakasprojekteihin ja tehtäviisi kuuluvat osaamisestasi riippuen asiantuntija- ja/tai projektinjohtotehtävät.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta vesihuollosta. Odotamme sinulta liiketaloudellista osaamista ja valmiuksia toimia tarvittaessa esimiestehtävissä.

Sinulla on soveltuva vesihuoltoon suuntautunut AMK- tai korkeakoulututkinto. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Olet vesihuollon ammattilainen ja omaat hyvät tietotekniset taidot. Olet yhteistyökykyinen, joustava ja toimeen tarttuva tiimipelaaja.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi tulevaisuuden vesihuollon kehittämisessä.

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa verkkojohtaja Kari Kautto, 040 553 2192, kari.kautto@jenergia.fi.

 

Täytä rekrytointihakemus palkkatoivomuksineen 1.6.2018 mennessä osoitteessa www.jyvaskylanenergia.fi etusivun linkistä ”Tule töihin”. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen