(Poistunut julkaisusta)

Vanhempi tutkija/erikoistutkija
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Haemme Työtilat -yksikköön Helsinkiin tutkimus- ja palvelutehtäviin vakituiseen työsuhteiseen

VANHEMPAA TUTKIJAA TAI ERIKOISTUTKIJAA

Tehtävinä on työtilojen kehittämiseen suuntautuneen ryhmän jäsenenä suunnitella tutkimuksia, hakea tutkimusrahoituksia ja toimia tutkimushankkeissa vastuututkijana sekä osallistua tutkimusalueen kehittämiseen. Tehtäviin kuuluu myös osallistumista palvelutoimintaan, jossa tuetaan asiakkaita työtilojen kehittämisessä ja työympäristömuutoksen toteuttamisessa. Tutkimus- ja palvelutehtävät voivat suuntautua myös laajemmin sisäympäristö aihealueelle. 

Tehtävään vaaditaan soveltuva tohtorin tutkinto psykologian, sosiaalipsykologian tai kasvatustieteiden alalta. Vanhemman tutkijan tehtävissä vaaditaan dosenttitason näyttöä tieteellisestä tutkimustyöstä ja dosentuuri-arvo katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää perehtyneisyyttä ja kokemusta työympäristön kehittämisen ja työympäristömuutoksen johtamisen teemoihin liittyen. Tehtävässä tulee hallita määrälliset ja laadulliset tutkimusmenetelmät. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta tutkimusrahoituksen hakemisesta ja tutkimusprojektien johtamisesta. 

Työ edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä viestiä monien asiakasryhmien kanssa sekä taitoa esittää työn tuloksia kansainvälisen tieteellisen yhteisön lisäksi myös päätöksentekijöille ja mediassa. Eduksi luetaan kokemus kansainvälisestä yhteistyöstä ko. tutkimusalueella. Työt sisältävät matkustamista.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä monitieteisessä ja innovatiivisessa tutkija- ja asiantuntijaryhmässä. Työsuhde-etuina tarjoamme joustavan työajan ja osittaisen etätyömahdollisuuden, lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun, kattavan työterveyshuollon ja henkilövakuutukset sekä monipuolisen henkilöstökoulutuksen. Fyysisen kunnon ylläpitoon on mahdollista käyttää työaikaa 1 tunti viikossa. Työsuhde alkaa 1.5.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.
 
Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen 6.3.2020 mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry.

Lisätietoja tehtävästä antaa Työtilat – yksikön johtaja Sanna Lappalainen puh. 040 7152 204 (sanna.lappalainen@ttl.fi) ja johtava asiantuntija Marjaana Lahtinen puh. 043 8240306 (marjaana.lahtinen@ttl.fi).