(Poistunut julkaisusta)

Vanhempi tekninen asiantuntija
Platom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019
Platom Oy on yli 50 asiantuntijaa työllistävä ydinvoimateollisuuden asiantuntijapalveluihin ja laitetoimituksiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Asiakkaitamme ovat ydinvoima-alan toimijat Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Platomin pääkonttori sijaitsee Mikkelissä. Lisäksi Platomilaisia työskentelee Raumalla, Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Haemme vanhempaa teknistä asiantuntijaa

Tehtävänäsi on toimia neuvonantajana ydinvoimalaitoksien teknisissä ja lisensiointiin liittyvissä ratkaisuissa. Arvioitavat ratkaisut ulottuvat laitoksen laitos- ja järjestelmätasolle. Tehtävän kuvaan kuuluu mm. teknisten ratkaisujen soveltuvuuden ja hyväksyttävyyden arviointi alan käytäntöjen mukaiseksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta ydinvoimalaitosten luotettavuuteen, käytettävyyteen, ylläpidettävyyteen ja turvallisuuteen liittyen. Teknisen osaamisen lisäksi odotamme sinulta kykyä pystyä kommunikoimaan sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi insinööri tai diplomi-insinööri.

Päämajasi on ensisijaisesti Platomin Helsingin konttori. Ensimmäinen työtehtäväsi edellyttää säännöllistä vuorovaikutusta ja paikallaoloa asiakkaamme tiloissa Helsingin konttorin läheisyydessä. Lisäksi työnkuvaan voi liittyä satunnaisia asiakaskäyntejä muulla Suomessa ja ulkomailla. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus 6 kk koeajalla. Aloitusajankohta sovitaan hakijan kanssa tapauskohtaisesti.

Yrityksenä pyrimme aina kumppanuussuhteeseen sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme kanssa. Kumppanuuden lisäksi toimintaamme ohjaavia arvoja ovat kasvu, rohkeus ja vastuullisuus. Voit tutustua paremmin arvoihimme ja siihen, miten ne vaikuttavat meidän toimintaamme työnantajana ja yrityskumppanina osoitteessa https://www.platom.fi/yritys/.

Jätä hakemuksesi 1.9.2019 mennessä ohessa olevan hakulinkin kautta. Lisätietoa tehtävästä antaa Platom Oy:n varatoimitusjohtaja Ville Kakkonen puh. + 358 (0)44 550 4057 tai sähköpostilla ville.kakkonen@platom.fi. Rekrytointiprosessista lisätietoa antaa tarvittaessa Go On Yhtiöiden Juuso Kangaskorpi puh. + 358 (0)40 585 9885 tai Anna Orava puh. + 358 (0)44 585 9886.