(Poistunut julkaisusta)

Vanhempi rakennesuunnittelija, suorarekrytointi
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi

Haemme nyt asiakasyrityksellemme VANHEMPAA RAKENNESUUNNITTELIJAA Seinäjoen keskustaan! Asiakkaamme on suomalainen pk-teräsrakentamiseen erikoistunut yritys, joka on kasvanut voimakkaasti viime aikoina. Kasvun myötä etsimme kokenutta vanhempaa suunnittelijaa vahvistamaan tiimiämme.

Tehtävän kuvaus

Vanhempana rakennesuunnittelijana vastaat itsenäisesti käynnissä olevien projektien metallirakenteiden julkisivujen suunnittelusta ja mitoittamisesta. Yhteistyötä tehdään toimiston muiden kokeneiden suunnittelijoiden sekä sidosryhmien kanssa. Tehtävää on mahdollista räätälöidä hakijan kiinnostusten ja vahvuuksien mukaisesti.

Hakijan profiili

Hakemallamme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (väh.3-5 vuotta) sekä alalle soveltuva koulutus (insinööri, teknikko, DI-insinööri). Arvostamme aikaisempaa kokemusta nykypäiväisistä julkisivujärjestelmien käytöstä. Viestit suullisesti ja kirjallisesti suomen kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Asenteesi on loistava, nautit pitkäjänteisestä ja laadullisesta työskentelystä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän, kilpailukykyisen palkan sekä aidosti reilun työyhteisön. Työnkuvaasi Sinä pääset itse vaikuttamaan. Yrityksessä iloitaan toisten onnistumisista, ja pyritään kehittämään toimintaa jatkuvasti entistäkin paremmaksi. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Kiinnostuitko? Uniflex hoitaa rekrytointiprosessia asiakkaan puolesta. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella,ja kerro Sinun tarinasi meille. Me täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Tiina Janerko, puh. 040 689 5300.