Vanhempi rakennesuunnittelija, Haka PKS, suorarekrytointi
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi

Haemme nyt asiakasyrityksellemme HAKA PKS:lle VANHEMPAA RAKENNESUUNNITTELIJAA Seinäjoen keskustaan!

Yritysesittely

Haka PKS on suomalainen julkisivuprojektien toteuttamiseen erikoistunut yritys. Yrityksen toimihenkilöillä on kymmenien vuosien kokemus julkisivuratkaisujen toteuttamisesta. HAKA PKS:llä on toimistot Espoossa, Seinäjoella ja Tallinnassa. Yritys on keskittynyt haastavien julkisivurakenteiden valmistamiseen ja rakentamiseen sekä erikoistunut metalli- ja lasijulkisivuihin. Työyhteisö on vahvasti omaan tekemiseensä sitoutunutta, ammattitaitoista ja omista tuoteryhmistään innostunutta.

Nykyisen henkilön eläköityessä, HAKA PKS hakee joukkoonsa VANHEMPAA RAKENNESUUNNITTELIJAA vastaamaan metallirakenteiden julkisivujen suunnittelusta!

Tehtävän kuvaus

Vanhempana suunnittelijana vastaat itsenäisesti käynnissä olevien projektien metallirakenteiden julkisivujen suunnittelusta ja mitoittamisesta. Yhteistyötä tehdään toimiston muiden kokeneiden suunnittelijoiden sekä sidosryhmien kanssa.

Hakijan profiili

Hakemallamme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (väh.3-5 vuotta) sekä alalle soveltuva koulutus (insinööri, teknikko, DI-insinööri). Hakijalla tulisi olla kokemusta nykypäiväisistä julkisivujärjestelmien käytöstä. Viestit suullisesti ja kirjallisesti suomen kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Pitkäjänteisyys ja kehityshakuisuus sekä hyvät vuorovaikutustaidot ovat toivottavia asioita työssä menestymisen edellytys.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän, kilpailukykyisen palkan sekä aidosti reilun työyhteisön. Työnkuvaan pääsee itse vaikuttamaan. Yrityksessä iloitaan toisten onnistumisista, ja pyritään kehittämään toimintaa jatkuvasti entistäkin paremmaksi. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Kiinnostuitko? Uniflex hoitaa rekrytointiprosessia asiakkaan puolesta. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 22.7.2018. Thetävässä on aloitus syyskuussa tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Tiina Janerko, puh. 040 689 5300. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.

 

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1151571
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.7.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Seinäjoki