(Poistunut julkaisusta)

Vanhempi projektipäällikkö
Craneworks Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2018

Vanhempi projektipäällikkö vastaa Craneworksin projektien läpiviennistä ja suurten projektien hallinnasta. Vastuualueeseesi kuuluu Digital Signage- projektitoimituksien suunnittelu, hallinta ja projektitiimin esimiestehtävät. Hallitset Craneworksin projektisalkkua ja vastaat toimituksien aikatauluista.

Projektipäällikkö osallistuu myös projektiorganisaation kehittämiseen ja toimii tiiviissä yhteistyössä teknisen tiimin kanssa vastaten toimituksien laadusta.

Odotamme sinulta kokemusta projektipäällikön tehtävistä, johtamistaitoja ja hyvää kommunikaatiokykyä. Muodollinen projektipäällikkökoulutus on välttämätön ja sinulla on näyttöjä suurten projektien hallinnasta. Työkielinä on suomi ja englanti. Olet valmis ottamaan kokonaisvastuun projekteista ja olet positiivinen, myyntihenkinen ja luonteeltasi sosiaalinen. ICT-maailman ymmärtämisestä on hyötyä tehtävässäsi, mutta me koulutamme sinut tehtävän vaatimuksiin ja alan toimintamalleihin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekry@craneworks.fi 28.2. mennessä. Mitä nopeammin, sen parempi - paikka täytetään heti tehtävään sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Petri Pulkkinen, petri.pulkkinen@craneworks.fi