(Poistunut julkaisusta)

Vanhempi maanmittaaja
Nordic Gold

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Etsimme nyt yhtä kokenutta maanmittaajaa vakituiseen työsuhteeseen Raahen kultakaivokselle asiakkaallemme Nordic Gold:lle

Tässä tehtävässä toimit maanmittaajana Laivakankaan avolouhoksen alueella. Tehtäviisi kuuluu karttojen luominen, räjäytettyjen alueiden mittaaminen, ja muut yleiset maanmittaajan työt. Tehtävässä pääset myös tekemään mittauksia dronella. Kaikessa työssäsi noudatat voimassaolevia ympäristö- ja työsuojelulakeja.

Edellytämme vanhemmalta maanmittajaalta sopivaa koulutusta ja vähintään 4 vuoden kokemusta. Kaikki kokemus kaivosalalta ja avolouhosympäristöstä luetaan plussaksi. Työssäsi käytät Surpac ohjelmistoa, joten sen ennaltaosaaminen on myös suuri etu hakemuksessasi. Englannin osaaminen on välttämätöntä, sillä yrityksen toimistokieli on englanti.

Tämä paikka tarjoaa mainion tilaisuuden päästä kehittämään itseään monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä. Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemus pian. Hakemusten käsittely alkaa heti. Käy katsomassa kaivoksen muut avoimet työpaikat osoitteesta barona.fi/laivagoldmine.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä rekrytoijaamme Jaakko Schroderukseen. Emme käsittele sähköpostihakemuksia, joten jätäthän hakemuksen ilmoituksen hakulinkin kautta.

HUOM: Vaikka ilmoitus onkin suomen kielellä, lähetäthän hakemuksesi sekä CV:si englanniksi.