(Poistunut julkaisusta)

Vanhempi elektroniikkasuunnittelija
Teknoware Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Vanhempi elektroniikkasuunnittelija
 
Terveiset tulevalta esimieheltäsi:
”Tervetuloa osaksi Teknowaren ajoneuvovalaistuksen tuotekehitystiimiä. Olet aktiivisessa roolissa mukana asiakasprojektien suunnittelussa ja läpiviennissä. Tuotekehitystiimissä toimit asiantuntijaroolissa, suunnittelet teholähdealustoja nuorempien suunnittelijoiden käyttöön ja tarvittaessa avustat heitä teholähdesuunnittelussa.”
Matti Alava, Tuotekehityspäällikkö
 
Mitä Teknoware sinulle tarjoaa
Paikan vakaassa, kansainvälisillä markkinoilla toimivassa yrityksessä. Konstailemattomat ja jämptit työkaverit sekä opastavan esimiehen. Kehittyvän ja eloisan työympäristön ja vaihtuvat työtehtävät erilaisten julkisen liikenteen ajoneuvovalaistusprojektien parissa. 
Oma-aloitteellinen ja innovatiivinen asenne, tekemisen meininki sekä hyvä huumori takaavat, että menestyt työssäsi. Omat urakehitysmahdollisuutesi määrität sinä! Me tarjoamme siihen puitteet ja tuemme sinua pääsemään tavoitteisiisi.
 
Kuka sinä olet?
Kokenut suunnittelija
Insinööri tai DI
Haluat oppia uutta ja kehittyä.
Hallitset piirilevysuunnittelun ja suunnitteluohjelmiston käytön
Hommat hoituvat suomeksi ja englanniksi
 
Teknoware <3 valoa ja insinöörejä!
Valon merkitys elämässämme jää usein vähälle huomiolle. Meillä Teknowarella se on kuitenkin kaiken keskiössä. Julkisen liikenteen ajoneuvovalaistuksen sekä turvavalaistuksen asiantuntijoina ymmärrämme valon merkityksen ja sen mahdollisuudet. Valo on pääosassa kaikessa toiminnassa ja tuotteissamme.

Liikevaihtomme on yli 60 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 400 valaistuksen asiantuntijaa kuudessa eri maassa, joiden lisäksi globaaliverkostomme tarjoaa asiantuntijuuttamme asiakkaidemme käyttöön yli 30 maassa. Pääkonttorimme ja suurimmat tuotantolaitoksemme sijaitsevat Lahdessa. Teknoware on osa Teknopower-konsernia.

Liity mukaan menestystarinaamme ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.7.2018 mennessä. Tapaamme sopivia henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat Badenoch & Clarkin konsultit:
- Miia Langhoff puh. 050-3581920
- Tatu Savolainen 050-5555210