(Poistunut julkaisusta)

Vanhempi asiantuntija
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021
Haemme vakituiseen työsuhteeseen työyhteisöasiantuntijaa moniammatilliseen tiimiimme, jonka tavoitteena on edistää hyvää sisäympäristöä ja toimivia, hyvinvointia tukevia työtiloja. Tehtävät liittyvät tutkimus- ja palvelutoimintaan, jossa tuetaan työpaikkoja sisäilmasto-ongelmien ratkaisemisessa (mm. työpaikkojen viestintää ja johtamista tukien) sekä työtilojen kehittämisessä ja työympäristömuutoksissa. Tutkimustehtävissä osallistut monitieteisen ryhmän jäsenenä tutkimusten suunnitteluun ja tutkimusrahoituksien hakuun sekä tutkimuksen toteuttamiseen, työkokemuksesi mukaan. Tutkimus- ja palvelutehtävät voivat suuntautua myös laajemmin sisäympäristön aihealueelle ja tehtävien painotuksista voidaan sopia työpaikan täytön yhteydessä.

Pätevyysvaatimuksena on psykologian maisteri tai muu vastaava ylempi korkeakoulututkinto. Työ- ja organisaatiopsykologian tai työterveyspsykologian opinnot ovat tehtävässä eduksi. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa. Sijoituspaikkakuntana on Helsinki. Työt sisältävät matkustamista.

Tarjoamme Sinulle monipuolisia tehtäviä monitieteisessä ja innovatiivisessa tutkija- ja asiantuntijaryhmässä. Työsuhde-etuina tarjoamme joustavan työajan ja osittaisen etätyömahdollisuuden, lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun, kattavan työterveyshuollon ja henkilövakuutukset sekä monipuolisen henkilöstökoulutuksen. Sinulla on myös mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan. Työsuhteesi alkaa 15.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus ansioluetteloliitteineen viimeistään 29.1.2021 osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Haethan pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antavat Työtilat-yksikön johtaja Sanna Lappalainen puh. 040 7152 204 (hallinnolliset asiat, sisäympäristön aihealue) ja erikoistutkija, PsT Annu Haapakangas p. 0505352984 (tilakehittämisen aihealue), etunimi.sukunimi@ttl.fi.