(Poistunut julkaisusta)

Vanhempi asiantuntija
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Haemme Työtilat -yksikköön Helsinkiin (myös sijoittuminen Kuopion tai Oulun toimipisteisiin on mahdollista) sisäilmastoon liittyviin palvelu-, koulutus- ja tutkimustehtäviin vakituiseen työsuhteiseen

VANHEMPAA ASIANTUNTIJAA

Tehtäviin kuuluu rakennusterveyteen ja sisäilmastoon liittyviä palvelu-, koulutus- ja tutkimustehtäviä. Tehtävien hoidossa tulee hallita sisäympäristöön vaikuttavat tekijät ja sisäilmasto-ongelmien ratkaisuprosessit. Kehitämme laaja-alaisesti sisäympäristöjä ja niiden hallintaa työpaikoilla.

Edellytämme tehtäviin soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sisäilmaston tai rakennustekniikan aihealueelta sekä rakennusterveysasiantuntijatutkintoa. Tehtävät edellyttävät rakennusterveyteen liittyviä tietoja ja taitoja, kokemusta kouluttamisesta ja konsultointitehtävistä. Työt voivat sisältää myös tutkimuksiin liittyviä tehtäviä. Tohtoripätevyys ja näyttö tieteellisestä julkaisemisesta katsotaan eduksi. Työt sisältävät matkustamista. 

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä monitieteisessä ryhmässä. Tarjoamme joustavan työajan ja osittaisen etätyömahdollisuuden. Työsuhde alkaa 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä:
Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen 10.1.2020 mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry.

Lisätietoja tehtävästä antaa Työtilat – yksikön johtaja Sanna Lappalainen puh. 040 7152 204 (sanna.lappalainen@ttl.fi) ja vanhempi asiantuntija Sirpa Rautiala puh. 046 8511813 (sirpa.rautiala@ttl.fi).