(Poistunut julkaisusta)

Vanhempi asiantuntija (arkkitehti)
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Haemme Työtilat -yksikköön Helsinkiin tutkimus- ja palvelutehtäviin vakituiseen työsuhteeseen

VANHEMPAA ASIANTUNTIJAA (ARKKITEHTI)

Tehtävinä on tutkimus-, palvelu- ja koulutustehtävät liittyen työpaikkojen sisäympäristöön. Tehtäviin kuuluu työtilojen arviointia ja kehittämistä, erityisesti tilojen käytettävyyden näkökulmasta. 

Tehtävinä on työtilojen kehittämiseen suuntautuneen ryhmän jäsenenä suunnitella tutkimuksia, hakea tutkimusrahoitusta, toimia tutkimushankkeissa vastuututkijana sekä osallistua tutkimusalueen kehittämiseen. Tehtäviin kuuluu lisäksi osallistumista palvelutoimintaan, jossa tuetaan asiakkaita työtilojen kehittämisessä. Tutkimus- ja palvelutehtävät voivat suuntautua myös laajemmin sisäympäristö aihealueelle, jolloin rakennusten kunnon ja sisäilmaston arviointi sekä niihin liittyvät toimintamallit voivat tulla työtehtäviksi esim. kehittämishankkeissa. Työhön kuuluu matkustamista.  

Tehtävään vaaditaan yliopistotasoinen arkkitehdin tutkinto ja kokemusta tutkimustyöstä.

Tehtävä edellyttää perehtyneisyyttä ja kokemusta työpaikkojen sisäympäristöjen kehittämisestä ja erilaisista osallistavista tutkimusmenetelmistä. Kokemus rakennusten kuntoon ja sisäilmastoon liittyvästä selvitys- ja tutkimustyöstä sekä aihealueen asiakas- ja tutkimusprojektien johtamisesta katsotaan eduksi. 

Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, innovatiivisuutta, kykyä kommunikoida viranomaisten ja  eri asiakasryhmien kanssa sekä taitoa esittää työn tuloksia tieteellisen yhteisön lisäksi myös päätöksentekijöille ja mediassa.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä monitieteisessä ja innovatiivisessa tutkija- ja asiantuntijaryhmässä. Työsuhde-etuina tarjoamme joustavan työajan ja osittaisen etätyömahdollisuuden, lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun, kattavan työterveyshuollon ja henkilövakuutukset sekä monipuolisen henkilöstökoulutuksen. Fyysisen kunnon ylläpitoon on mahdollista käyttää työaikaa 1 tunti viikossa. Työsuhde alkaa 18.5.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. 

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen 27.3.2020 mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry.

Lisätietoja tehtävästä antaa Työtilat-yksikön johtaja Sanna Lappalainen puh. 040 7152 204 (sanna.lappalainen@ttl.fi) ja vanhempi asiantuntija Leena Aalto puh.  050 3656346 (leena.aalto@ttl.fi ).