(Poistunut julkaisusta)

Vanerityöntekijöitä Suolahteen!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme

VANERITYÖNTEKIJÖITÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle motivoivan palkan lisäksi mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mukavat työkaverit! Töitä on tarjolla Suolahdessa sekä mahdollisesti myös Äänekoskella.
Odotamme sinulta
Työssä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä oma-aloitteista ja ahkeraa työ-otetta! Prosessiteollisuuden koulutus ja tekninen koulutus katsotaan hakijalle eduksi, sekä aikaisempi työkokemus alalta. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä sekä voimassaolevaa työturvakorttia. Aikaisempi kokemus trukilla ajamisesta katsotaan hakijalle eduksi. Työ on kolmivuorotyötä.
Muut tiedot
Mikäli paikka kuulosti mielenkiintoiselta, laita hakemusta pikaisesti tulemaan täyttämällä työhakemus nettisivuillamme tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi otsikolla "Vanerityöntekijä". Muista liittää hakemukseesi ajantasainen ansioluettelosi! Hakuaika päättyy 11.11.2018.

Hae heti, sillä työnhakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi.
Kesto
vuoden loppuun
Lisätietoja
Miisa Piiroinen, miisa.piiroinen@vmp.fi, 046 923 7781
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 11.11.2018 mennessä.