(Poistunut julkaisusta)

Vanerityöntekijä
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt vanerityöntekijöitä Pelloksen vaneritehtaallemme Mikkeliin määräaikaiseen työsuhteeseen.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja pääasiassa rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuuteen sekä UPM Grada® lämpömuovattavaa puulevyä huonekaluihin ja valmistavaan teollisuuteen. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli noin 480 miljoonaa euroa vuonna 2018 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 500 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Joensuussa, Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi, www.upmgrada.com

Mitä teet

Vanerityöntekijänä vastaat vaneritehtaan eri tuotantoprosessien käyttötehtävistä.


Kuka olet

Toivomme sinulta ammatillista peruskoulutusta sekä mahdollisesti jo aikaisempaa työkokemusta puuteollisuuden tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteellisuutta, joustavuutta- ja yhteistyökykyä sekä intoa ja halua jatkuvaan kehittämiseen. Lisäksi olet valmis vuorotyöhön.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

UPM Plywoodin vaneritehdas tarjoaa mielenkiintoisen ja käytännönläheisen työympäristön osana kansainvälistä konsernia.

Lisätietoja tehtävästä antaa projekti-insinööri Petri Sihvonen puh. +358401405576, tai petri.sihvonen@upm.com.

Työsuhteen jatko mahdollista oppisopimuskoulutuksen kautta.

Hakemuksesi voit jättää oheisin linkin kautta viimeistään 18.8.2019. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Hakujärjestelmän liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen contacthr@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.