(Poistunut julkaisusta)

Vanerin kunnossapidon moniosaajakoulutus
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa innovaatiovetoista, vastuullista ja resurssitehokasta tulevaisuutta. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

UPM Savonlinnan vaneritehdas hakee oppisopimustyyppiseen koulutusohjelmaan LVI-asentajaa ja kahta vuorokorjausasentajaa kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä tehtaan kunnossapito-organisaatioon. Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä Savonlinnan ammatti- ja aikuisoppilaitos SAMI:n kanssa ja tähtää levyalan ammattitutkintoon.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja pääasiassa rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuuteen sekä UPM Grada® lämpömuovattavaa puulevyä huonekaluihin ja valmistavaan teollisuuteen. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli noin 484 miljoonaa euroa vuonna 2017 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 500 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Joensuussa, Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi

Mitä teet

LVI-asentajana vastaat laaja-alaisesti vaneritahtaan kiinteistöpalvelun kunnossapitotehtävistä, joissa tehtäväsi painottuvat tehdasalueen LVI-järjestelmien asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtäviin. Mekaanisen kunnossapidon vuorokorjausasentajana sen sijaan työskentelet monipuolisissa mekaanisen kunnossapidon koneistus-, huolto- ja korjaustehtävissä vastaten tiimisi kanssa tehtaan häiriöttömästä käynnistä. Työ on vuorotyötä.

Kuka olet

Toivomme sinulta alan peruskoulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta teollisuuden mekaanisen kunnossapidon tehtävistä. LVI-asentajan eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus alalta. Vuorokorjausasentajalta puolestaan toivomme hitsaustaitoa ja hydrauliikan tuntemusta.

Arvostamme joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja halua kehittää itseäsi. Lisäksi katsomme eduksesi SAP-kunnossapitojärjestelmän tuntemuksen.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Jukka Rantasalo, puh. 0405354872, jukka.rantasalo@upm.com.

Lue lisää koulutusohjelmasta osoitteesta www.upm.fi/oppisopimus ja jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 29.3.2018 mennessä.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen puh. 0204146600, contacthr@upm.com.

UPM on tupakoimaton työpaikka.