(Poistunut julkaisusta)

Vanerialan- ja kunnossapidon moniosaajakoulutus
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa innovaatiovetoista, vastuullista ja resurssitehokasta tulevaisuutta. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt tulevaisuuden kunnossapidon- ja vanerialan moniosaajia UPM Jyväskylän vaneritehtaalle noin kaksi vuotta kestäviin oppisopimuskoulutuksiin.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja pääasiassa rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuuteen sekä UPM Grada® lämpömuovattavaa puulevyä huonekaluihin ja valmistavaan teollisuuteen. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli noin 484 miljoonaa euroa vuonna 2017 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 500 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Joensuussa, Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi, www.upmgrada.com.

Mitä teet

UPM:n oppisopimuskoulutuksessa kehityt kunnossapidon- tai vanerialan ammattilaiseksi ja työskentelet modernien tuotantolaitostemme kunnossapito- ja prosessitehtävissä. Koulutusohjelmamme koostuu käytännön työssäoppimisesta ja lähiopetusjaksoista ja sen aikana pääset suorittamaan levyalan ammattitutkinnon. Työssäoppiminen on palkallista ja lähiopetusjaksot oppisopimuspäivärahan alaisia. Oppisopimuskoulutuksen yhteistyökumppanina toimii Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia. Lue lisää ohjelmasta UPM:n nettisivuilta www.upm.fi/oppisopimus.

Kuka olet

 • Olet täysi-ikäinen ja sinulla on jo ammatillinen peruskoulutus soveltuvalta alalta. Eduksesi katsotaan aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä
 • Olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen työntekijä
 • Olet kiinnostunut oman työsi kehittämisestä ja tuot kehitysideoita rakentavasti esiin
 • Sinulla on reipas ote työntekoon ja olet motivoitunut kehittämään itseäsi.
 • Työskentelet mielelläsi sekä kunnossapito- että tuotantotehtävissä
 • Olet valmis vuorotyöhön
 • Puhut suomea hyvin ja hallitset englannin perustaidot

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä saat kunnossapitopäällikkö Janne Jääskeläiseltä numerosta +358400985355 tai tuotantopäällikkö Jouni Hänniseltä numerosta +358403569540.

Jätäthän hakemuksesi UPM:n nettisivujen kautta 17.10.2018 mennessä. Täytäthän huolellisesti hakulomakkeen jokaisen kohdan.

Hakujärjestelmän liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen contacthr@upm.com tai puh 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.