(Poistunut julkaisusta)

VamosSampo-valmentajan määräaikainen tehtävä
Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän diakonian ja sielunhoidon yksikössä on 5.2.2020 mennessä haettavana:
 
VAMOSSAMPO-VALMENTAJAN MÄÄRÄAIKAINEN (3 VUOTTA) TEHTÄVÄ

Haemme valmentajaa ESR-rahoitteiseen yhteishankkeeseen VamosSampo.

Valmentajan tehtävänä on osaltaan vastata projektin asiakas-, verkosto- ja kehittämistyöstä sekä osallistua projektista tiedottamiseen. Valmentaja työskentelee toisen valmentajan sekä kokemusasiantuntijoiden kanssa työparina ja tukee kokemusasiantuntijoita päivittäisessä työskentelyssä. Valmennus pitää sisällään yksilövalmennusta (myös kotiin jalkautuvaa) sekä nuorten tarpeiden mukaisesti myös ryhmävalmennusta.

Tehtävään valittavalta työntekijältä edellytetään vähintään alempaa korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta nuorten kanssa työskentelystä. Työssä tarvitaan kykyä kuunnella, kannustaa ja olla läsnä sekä kykyä sopeutua jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme osaamista nuorten valmennuksesta, sosiaalisesta vahvistamisesta, kansalaistoiminnasta, nuorten kanssa toimimisesta, projektityöskentelystä ja sekä verkostomaisesta työskentelystä.

Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävään valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Tehtävään valittavan tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää seurakuntayhtymän työterveyslääkärin allekirjoittama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tarjoamme mielenkiintoista ja innovatiivista työtä monialaista osaamista sisältävässä tiimissä sekä mahdollisuuden luoda uutta ja kehittyä ammatillisesti. Työsuhde alkaa 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan ja on määräaikainen enintään 31.1.2023 asti.

Pyydämme tehtävään valitulta rikosrekisterilain mukaisen otteen nähtäväksi. Palkkaus KirVESTESin vaativuusluokka 502/40. Tehtävään sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan 5.2.2020 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella kohdasta - Hae tätä työpaikkaa.
 
tai
Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä
Diakoniakeskus
Teemu Hälli
PL 922
20101 Turku
Kuoreen tunnus: VamosSampo-valmentajan haku
 
Tarkempia tietoja antaa diakonia- ja sielunhoitotyön johtaja Teemu Hälli, 040 341 7266, teemu.halli@evl.fi.