Vammaispalvelujen esimies Espooseen
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme Espooseen osaavaa ja kokenutta esimiestä vammaispalvelupuolelle yksityiseen Palvelukotiin. Työ alkaisi viimeistään syyskuun alussa, mutta aloituksen ajankohdasta voidaan keskustella. Esimiestyö pitää sisällään hallinnollisia tehtäviä kuin myös tarvittaessa hoitotyöhön osallistumista. Valittu henkilö toimii lähiesimiehenä muulle tiimille, joka koostuu lähihoitajista ja sairaanhoitajista. Hän vastaa asukasvirran hallinnasta ja yhteydenpidosta omaisiin sekä toiminnan kehittämisestä.

Työssä vaaditaan aiempaa kokemusta esimiestyöstä kehitysvamma-alalta vähintään kolmen vuoden ajalta. Toivomme hakijalta sotepuolen koulutusta (sairaanhoitaja, sosionomi yms.) sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työssä pärjäämiseen tarvitaan hyvää suomen- ja ruotsin kielen taitoa.

Luonnollisesti edellytämme voimassa olevia tarvittavia lupia ja pätevyyttä työhön, sekä mielellään näyttöä aiemmasta onnistuneesta esimiestyöstä. Ennen kaikkea vankka kokemus ja näkemys alalta katsotaan eduksi!

Jos paikka kiinnostaa, niin pyydämme jättämään hakemusta sivuillamme palkkatoiveen kera. Toivomme, että kerrot aiemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti ja milloin olisit valmis aloittamaan. Kutsumme potentiaaliset hakijat haastatteluun, jossa kerromme tarkemmin itse yksiköstä ja työtehtävistä sekä palkkauksesta ja rekrytoinnista.  

Lisätietoja tarvittaessa: Henkilöstöassistentti Aleksandra Jounila p. 040 585 5717

 

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1146867
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo